Το New World θα πετάει έξω παίκτες που μένουν AFK

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το New World θα πετάει έξω παίκτες που μένουν AFK

Το New World θα πετάει έξω παίκτες που μένουν AFK

Ώστε να αδειάσουν οι servers.

Η Amazon σκοπεύει να πετάει εκτός των servers του New World όσους παίκτες μένουν AFK, με στόχο να μειώσει τον χρόνο αναμονής στους servers.

Κάποιοι παίκτες έχουν βρει τρόπο να παρακάμπτουν το σύστημα AFK καθώς φαίνεται ότι κινούνται στο New World. Η Amazon όμως σκοπεύει να εφαρμόσει καλύτερο σύστημα ανίχνευσης παικτών που μένουν AFK. Το New World είχε πάνω από 900.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam το Σαββατοκύριακο και αποτέλεσε το παιχνίδι που έπαιξαν οι gamers περισσότερο από κάθε άλλο. Ωστόσο, οι παίκτες περίμεναν για πολλές ώρες στους δημοφιλείς servers μέχρι να συνδεθούν.

Η Amazon δήλωσε: "Βλέπουμε ότι παίκτες έχουν εκνευριστεί από χρήστες που προσπαθούν να αποφύγουν το σύστημα εντοπισμού όταν μένουν AFK στο New World. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή ειδικά όταν υπάρχει πληθώρα ατόμων που περιμένουν υπομονετικά να μπουν σε ένα server. Έχουμε δημιουργήσει μία νέα λύση που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε και να αναλάβουμε δράση ενάντια στους παίκτες που μένουν AFK".

Το σύστημα εντοπισμού AFK παικτών θα υλοποιηθεί στο μέλλον, χωρίς να διευκρινιστεί το πότε και φυσικά το πως.

Δείτε την απόρριψη παικτών από τους γεμάτους servers του New World όταν πήγαιναν να δημιουργήσουν χαρακτήρα και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification