• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Το New World ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Το New World ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Hot
Το New World ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Το New World ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του

Η Amazon διπλασιάζει τους servers.

Η Amazon αποκάλυψε ότι το νέο της MMO New World ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες την ημέρα της κυκλοφορίας του, έτσι η εταιρεία υπόσχεται ότι θα αυξήσει την χωρητικότητα των servers ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την τεράστια ζήτηση.

Σε μια δημοσίευσή της στο Twitter, η Amazon δήλωσε ότι η ζήτηση για το New World ήταν “ιλιγγιώδης”. Την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του MMO συνδέθηκαν ένα εκατομμύριο παίκτες και έκτοτε ο αριθμός αυτός απλά μεγαλώνει. Η Amazon δήλωσε ότι η δημοτικότητα του New World έχει δημιουργήσει θέματα στους servers και μεγάλα queues. Λόγω αυτώ των προβλημάτων, η Amazon ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την χωρητικότητα των servers, ώστε να χωράει περισσότερους ενεργούς χρήστες και ότι θα αυξήσει και τον αριθμό των διαθέσιμων servers.

 

 

Παράλληλα, η Amazon δήλωσε ότι οι παίκτες που συνδέονται για πρώτη φορά μπορούν να διαλέξουν servers που έχουν λίγο ή καθόλου αναμονή. Σχεδόν το 40% των servers έχουν λίγη αναμονή. Για τους παίκτες που έχουν ήδη διαλέξει server, η Amazon δήλωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει την αλλαγή των servers και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι λειτουργεί σωστά. Η Amazon θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα δουλεύει η αλλαγή server στο άμεσο μέλλον. Ειδικότερα, η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε τα εξής: ”Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το να παίζεις με φίλους, επομένως το χαρακτηριστικό της αλλαγής server είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα.”

Διαβάστε περισσότερα για το New World και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification