Το MMORPG New World "γονατίζει" και οδηγεί σε shutdown την EVGA RTX 3090

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το MMORPG New World "γονατίζει" και οδηγεί σε shutdown την EVGA RTX 3090

Το MMORPG New World "γονατίζει" και οδηγεί σε shutdown την EVGA RTX 3090

Η εταιρεία θα τις αντικαταστήσει δωρεάν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/21] Η closed beta του New World της Amazon έχει καταφέρει να εκπλήξει...δυσάρεστα τους beta testers με το performance του επερχόμενου MMORPG.

Οι developers του New World ανακοίνωσαν μια τελευταία beta, πριν την κυκλοφορία που έρχεται τελικά στα τέλη Αυγούστου. Αρκετοί χρήστες με κάρτα γραφικών EVGA RTX 3090 δήλωσαν, όπως ο Twitch streamer Gladd (και διάφοροι άλλοι στα επίσημα forums) δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα και συγκεκριμένα ότι το New World υπερθερμαίνει τις κάρτες τους και τους αναγκάζει σε shutdown. Τα μενού δεν έχουν όριο στο frame rate και ενδέχεται το πρόβλημα να εντοπίζεται εκεί.

Το πρόβλημα είναι ότι οι κάρτες γραφικών τραβάνε αρκετή ισχύ, κάτι που εξοντώνει τα voltage regulators (VRMs). Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε κατόχους καρτών EVGA. Για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η καλύτερη λύση θα ήταν να παίζετε το παιχνίδι με λιγότερα frames.

[UPDATE: 23/7/21 - Η EVGA θα αντικασταστήσει τις κάρτες δωρεάν] Η εταιρεία EVGA δήλωσε ότι θα αντικασταστήσει τις RTX 3090 που "κάηκαν" από το MMORPG New World. Παράλληλα, η Amazon Games Studios κυκλοφόρησε ένα hotfix, το οποίο βάζει ένα όριο στα frames ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται στα μενού, ώστε οι κάρτες να μην υπερθερμαίνονται.

Ευτυχώς που θα γίνουν αντικαταστάσεις σε κάρτες των 2.000+ ευρώ, αν και οι κάρτες βρίσκονταν ούτως ή άλλως εντός εγγύησης, οπότε η απάντηση ήταν αναμενόμενη.

Το MMORPG New World θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC.

Διαβάστε περισσότερα για το New World και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification