Πολλοί παίκτες του WoW: Burning Crusade Classic είναι ήδη στο level 70

Πολλοί παίκτες του WoW: Burning Crusade Classic είναι ήδη στο level 70

Πολλοί παίκτες του WoW: Burning Crusade Classic είναι ήδη στο level 70

Πέντε μέλη ενός guild το έχουν ήδη καταφέρει.

To Dark Portal προς το Outland μπορεί μόλις να άνοιξε, αλλά ορισμένοι παίκτες του World of Warcraft: Burning Crusade Classic έχουν ήδη φτάσει στο επίπεδο 70.

Σύμφωνα με το site Wowhead, μια πενταμελής ομάδα αποτελούμενη από μέλη του guild Progress διεκδίκησε τον τίτλο του πρώτου level 70 στο Burning Crusade Classic παγκοσμίως, με τον Hacez να φτάνει πρώτος στο ορόσημο και άλλα μέλη της ομάδας να ακολουθούν λίγο αργότερα. Ο συνολικός χρόνος για να φτάσουν στο πρόσφατο level cap του παιχνιδιού ήταν περίπου 13 ώρες.

Οι παγκόσμιες πρωτιές δεν είναι προφανώς κάτι καινούργιο για το συγκεκριμένο guild, το οποίο πέτυχε αρκετούς παγκόσμιους τίτλους στο WoW Classic, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης του τελευταίου και πιο απαιτητικού raid του παιχνιδιού, του Naxxramas, σε χρόνο ρεκόρ.

Το Burning Crusade Classic φέρνει μεγάλες αλλαγές στο κλασικό MMORPG της Blizzard, συμπεριλαμβανομένου ενός εντελώς νέου κόσμου για εξερεύνηση, την προσθήκη ιπτάμενων mounts και την εισαγωγή του δημοφιλούς Arena PvP mode. Ορισμένοι από τους developers πίσω από το παιχνίδι προβληματίστηκαν πρόσφατα σχετικά με τον αντίκτυπο τoυ εμβληματικού expansion, λέγοντας ότι η απόφαση της ομάδας να κάνει ένα "πραγματικά μεγάλο και τολμηρό" βήμα με την εισαγωγή ενός εντελώς νέου κόσμου για να εξερευνήσουν οι παίκτες καθόρισε το ρυθμό για την κυκλοφορία όλων τα expansions του World of Warcraft στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft: Burning Crusade Classic και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification