League of Legends MMO

Hot
League of Legends MMO

League of Legends MMO

Καθυστερεί για κάποια χρόνια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/12/20] Η Riot Games προσλαμβάνει προσωπικό για ένα μεγάλο επερχόμενο τίτλο της, ο οποίος από ότι φαίνεται θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends Runeterra.
 
Ο αντιπρόεδρος των IPs της εταιρείας Greg Street το επιβεβαίωσε με μία δημοσίευσή του στο Twitter: "Η δουλειά μου τον τελευταίο καιρό είναι να βοηθήσω στο να διευρυνθεί το σύμπαν του League of Legends επειδή έχει έρθει η ώρα. Η νέα μου δουλειά είναι να κυκλοφορήσω ένα μεγάλο, ίσως τεράστιο παιχνίδι, το οποίο πολλοί από εσάς τους Rioters ζητάτε εδώ και καιρό". Ο Street επιβεβαίωσε επίσης όταν του έγινε η ερώτηση, ότι πρόκειται για MMO.
 
Εκπρόσωπος των PR της Riot, μιλώντας με το PC Gamer, επιβεβαίωσε την επιβεβαίωσε την δήλωση του Steet, ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα MMORPG. Το κοινό του League of Legends ζητάει εδώ και αρκετά χρόνια ένα MMO, όμως αντί για κάτι τέτοιο η Riot κυκλοφόρησε τα Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift,  LoL Esports Manager και το FPS Valorant.
 
O διευθύνων σύμβουλος της Riot Games, Marc Merril, μιλώντας στο Dot Esports, είχε δηλώσει πέρυσι: "Θα ήθελα πολύ να φτιάξουμε ένα MMO, αλλά για να μην δημιουργήσω μεγάλη αναμονή, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Το να κυκλοφορήσεις ένα MMO είναι σαν να κυκλοφορείς έναν πύραυλο. Χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι δύσκολο και θέλουμε να αξίζει".
 
[UPDATE: 26/3/21 – Η Riot Games ξεκινάει τις προσλήψεις για το επερχόμενο League of Legends MMO] Η Riot Games ανέβασε σε ένα καινούριο site της μία φόρμα για να συμπληρώσει όποιος θα ήθελε να εργαστεί στο επερχόμενο project της.
 
Το όνομα τομέα είναι worldofruneterra.com, άρα το παιχνίδι ενδέχεται να ονομάζεται World of Runeterra χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Το site επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη του League of Legends MMO μόλις ξεκίνησε καθώς αναγράφεται ότι “Όχι, δεν ονειρεύεσαι, δουλεύουμε όντως σε ένα MMORPG βασισμένο στο σύμπαν του League! Γνωρίζουμε πως τα MMO χρειάζονται πολλά άτομα για την δημιουργία τους και θα χρειαστούμε μια αρκετά μεγάλη ομάδα αν θέλουμε να φέρουμε το Runeterra στην ζωή. Εδώ είναι που έρχεσαι εσύ. Θα αναρτούμε περιοδικά νέους ρόλους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να καλύψουμε κάποια θέση στην ομάδα - απλά προετοιμαζόμαστε για το ταξίδι”.
 
Η Riot Games αναζητά υποψηφίους με εμπειρία στο gameplay engineering, game και UX design, game art και game production και ενώ η “άμεση εμπειρία” στην ανάπτυξη MMO είναι μεγάλο πλεονέκτημα δεν αποτελεί προϋπόθεση. Ένα League of Legends MMO είναι κάτι που οι fans ζητάνε εδώ και χρόνια και συνεπώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, ειδικά τώρα που έχει επιβεβαιωθεί περαιτέρω πως ένα τέτοιο project βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το MMO αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την Riot Games, η οποία για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της είχε κυκλοφορήσει μονάχα ένα παιχνίδι, αλλά φυσικά δεν αποτελεί τον μόνο της τίτλο πέρα από το League of Legends. Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει το Valorant στον χώρο των FPS, το Legends of Runeterra στον χώρο τον card games και το Teamfight Tactics στον χώρο των Strategy games. Η Riot Games έχει επίσης ένα Fighting παιχνίδι με όνομα Project L υπό ανάπτυξη.

[UPDATE 2: 27/5/21 - Riot Games: "Δεν θα σας ικανοποιήσει όλους"] Η Riot Games δήλωσε μέσω του Greg Street, που είναι ο επικεφαλής παραγωγής του επερχόμενου League of Legends MMO, ότι το παιχνίδι "δεν θα τους ικανοποιήσει όλους". Το development βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Αιτιολόγησε την δήλωσή του λέγοντας ότι "Οι παίκτες θέλουν διαφορετικά πράγματα στα games τους. Αυτό είναι δεκτό. Κάποιοι πάντως μπορεί να μην αγαπήσετε το παιχνίδι καθόλου". 

[UPDATE 3: 3/5/22 - Θα σέβεται τον χρόνο των παικτών] Η Riot Games δήλωσε ότι το League of Legends MMO θα σέβεται τον χρόνο των παικτών. Την δήλωση αυτή έκανε ο executive producer Greg Street. Μάλιστα τόνισε ότι η Riot Games δεν θα αναπτύξει ένα μικρού μεγέθους παιχνίδι, αλλά αντιθέτως ένα μεγάλο, γι' αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι την κυκλοφορία του.
[UPDATE 4: 8/3/23 - League of Legends MMO] O Greg Street, παραγωγός του League of Legends MMO, ανακοίνωσε τα σχέδια αποχώρησής του από την Riot Games. Ο Greg Street ήταν lead gameplay designer του League of Legends.

Ο Street δήλωσε στο Twitter: "Ένας συνδυασμός προσωπικών και επαγγελματικών λόγων με οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι. Είχαμε κάποιες καταστροφικές προσωπικές απώλειες πέρυσι και θέλω να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου που επέζησε. Όσο είχα άδεια, έπρεπε να σκεφτώ πολύ την καριέρα μου. Η θλίψη έχει έναν τρόπο να εστιάζει πραγματικά σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Και μετά από εννέα χρόνια στη Riot it νιώθω ότι ήρθε η ώρα για κάτι νέο! Το MMO είναι σε καλά χέρια και είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσουμε τα ηνία για την επόμενη φάση".

[UPDATE 5: 22/3/24 - Καθυστερεί για κάποια χρόνια] Το League of Legends MMO θα καθυστερήσει..για κάποια χρόνια, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Riot Games, Marc Merrill. Η Riot Games δεν ήταν ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα δουλειά που έγινε και θα ξεκινήσει από το μηδέν σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, το οποίο ήταν σε ανάπτυξη από το 2020.

Διαβάστε επίσης για το Ruined King: A League of Legends Story και συζητήστε για αυτό το νέο League of Legends MMO στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/12/2020 16:27
Ήταν καιρός να συμβεί και το LOL MMO και απο ότι βλέπουμε το ζητούσαν πολύ καιρό πριν οι φανς.
#2 BigGreekGamer (Level 31) 21/12/2020 11:24
Ας δούμε τι άλλο θα κυκλοφορήσει αυτή η εταιρεία. Αν και δεν νομίζω να ξεπεράσει οποιοδήποτε game της, το κλασσικό LoL
#3 Markantonian (Level 8) 09/07/2022 21:31
Μπορεί να είναι λίγο φθηνή αντιγραφή η ονομασία World of Runeterra, αλλά τα αρχικά WoR ηχούν ωραία! (έκανα και ρήμα)
Notification