Final Fantasy XIV: Stormblood

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Final Fantasy XIV: Stormblood

Final Fantasy XIV: Stormblood

Νέο τρέιλερ και πληροφορίες για το επερχόμενο Update 4.4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/16] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του Final Fantasy XIV: StormBlood που αποτελεί το δεύτερο expansion του ομώνυμου MMORPG.

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης του παιχνιδιού Naoki Yoshida δήλωσε ότι το expansion θα σας βάζει στο ρόλο του να κατακτήσετε ξανά την Ala Mhigo από τους Garlean, αντιμετωπίζοντας τον Zenos. Το level cap στο εν λόγω expansion θα ανέβει από το 60 στο 70, ενώ θα υπάρχουν νέα jobs, νέες περιοχές αλλαγές στο σύστημα των skills, επέκταση του inventory και επαναξιολόγηση των ενεργειών που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. 

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE: 25/12/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Final Fantasy XIV Stormblood θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2017 όπως ανακοίνωσε η Square Enix. Η ημερομηνία κυκλοφορίας επιβεβαιώθηκε στα πλαίσια του Fan Fest, ενός event που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο.

Πέρα από όσα αναφέραμε στο αρχικό μας άρθρο, σημειώθηκε επιπλέον ότι θα προστεθεί μια τέταρτη περιοχή με κατοικίες, νέα Primals, dungeons και high-end raids.

[UPDATE 2: 31/5/17 - Νέο αναλυτικό τρέιλερ] Το Final Fantasy XIV: Stormblood κυκλοφορεί μέσα στον επόμενο μήνα και η Square Enix μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μια εκτεταμένη ματιά στο επερχόμενο expansion. Στο νέο τρέιλερ που ονομάζεται “A Tour of the East” θα δείτε τις διάφορες περιοχές που προστέθηκαν στο Stormblood. Θα ταξιδέψετε στην ανατολική πόλη Kugane, την Gyr Abania, την Ruby Sea, την Yanxia και την Azim Steppe. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 5: 6/9/18 - Νέο trailer για το Update 4.4] H Square Enix δημοσίευσε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο Update 4.4 του Final Fantasy XIV. Στο βίντεο, που τιτλοφορείται "Prelude in Violet", παρουσιάζεται το ιστορικό υπόβαθρο του νέου raid και των νέων dungeons quests και επιπλέον χαρακτηριστικών. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To Update θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής αλλαγές:

- Nέο Main Scenario Quest
- Nέα Sidequests – The Four Lords and Even Further Hildibrand Adventures
- Nέα Dungeons – The Burn and Saint Mocianne’s Arboretum (Hard)
- Nέο Trial – Hells’ Kier (Suzaku)
- Nέο Raid – Omega: Alphascape
- Gathering and Crafting Updates – Νέα Recipes
- Updates στην στέγαση – Προσθήκη του Mannequin Indoor Furnishing
- Επέκταση του The Lost Canals of Uznair – The Treasure Hunting instance
- Updates στο σύστημα μάχης και PvP, Nέο περιεχόμενο Gold Saucer, προσθήκη λειτουργίας Group Pose

To Final Fantasy XIV: StormBlood κυκλοφορεί για PC και PS4. Όσοι έχετε PS3 θα μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση που αγοράσατε στην αντίστοιχη του PS4.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XIV και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/10/2016 07:36
Πολύ ωραίο τρέιλερ για τον συγκεκριμένο τίτλο.
#2 Divine Raiden (Level 26) 01/06/2017 01:09
Τόσο όμορφο παιχνίδι και δεν έχω παρέα να παίξω :D Κρίμα...