Το Netflix έφτασε τους 209 εκατομμύρια συνδρομητές

New
Κώστας Λύκος
Το Netflix έφτασε τους 209 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Netflix έφτασε τους 209 εκατομμύρια συνδρομητές

Αυξήθηκαν κατά 1.5 εκατομμύρια μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 9/4/21] Το Netflix συνεχίζει με επιτυχία το 2021, καθώς η εταιρεία έχει φτάσει τους 208 εκατομμύρια συνδρομητές (που αυξήθηκαν από 207.640.000) σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου. Και σκοπεύει να ξοδέψει πολλά χρήματα σε νέο περιεχόμενο για το 2021, 17 δισεκατομμύρια $ για την ακρίβεια.

Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, το Netflix απέκτησε 25 εκατομμύρια περισσότερους επί πληρωμή συνδρομητές. Αυτή η αύξηση 13,6% από έτος σε έτος ήταν τεράστια για το Netflix, με τα έσοδα να φτάνουν λίγο πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2021. Ενώ το πρώτο τρίμηνο σημείωσε αύξηση των συνδρομητών και των κερδών για την εταιρεία, οι προβλέψεις του Q2 προβάλλουν μία σταθερότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα τρίμηνα. Το Netflix προβλέπει ότι θα υπάρχουν 208,6 εκατομμύρια συνδρομητές, προσθέτοντας μόνο ένα εκατομμύριο συνδρομητές επί πληρωμή τους προσεχείς μήνες.

Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες προβολές, το Netflix θα ξοδεύει πολλά χρήματα για περιεχόμενο, καθώς πολλές παραγωγές καθυστέρησαν λόγω του COVID-19 από το 2020 στο 2021. Εκτός από τη Βραζιλία και την Ινδία, η παραγωγή σε όλο τον κόσμο έχει ξεκινήσει πάλι σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του Netflix. Θα υπάρξουν περισσότερα αποκλειστικά του Netflix φέτος από ό, τι το προηγούμενο έτος, το οποίο - όπως αναφέρθηκε προηγουμένως - θα κοστίσει στην εταιρεία 17 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όσον αφορά τα άλλα νέα για το Netflix, έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τέταρτη σεζόν 4 του Castlevania, την επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο franchise του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού. Η streaming υπηρεσία αναλαμβάνει μια βιογραφικη ταινία για τον Joey Ramone, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει το μέλος του θιάσου SNL, Pete Davidson. Η δεύτερη σεζόν του Love Death + Robots απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ, παρουσιάζοντας μερικές εντυπωσιακές ταινίες μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων με τα τελευταία επεισόδια να έρχονται στο Netflix στις 14 Μαΐου.

[UPDATE :21/7/21 – 209 εκατομμύρια οι συνολικοί συνδρομητές] Το Netflix έφτασε του 209 εκατομμύρια συνολικούς συνδρομητές, οι οποίοι αυξήθηκαν κατά 1.5 εκατομμύρια μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Το Netflix προβλέπει ότι θα προστεθούν ακόμα 3.5 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς. Σε συνάντηση με τους επενδυτές, η συνδρομητική υπηρεσία αποκάλυψε ποιες σειρές και ταινίες της είχαν τις περισσότερες προβολές μέσα στο συγκεκριμένο τρίμηνο. Στην κορυφή βρίσκεται η ταινία του Zack Snyder, Army of the Dead με 75 εκατομμύρια προβολές και η σειρά του Kevin Hart, Fatherhood. Δείτε αναλυτικά τη λίστα.

1) Army of the Dead (75 εκατομμύρια)
2) Fatherhood (74 εκατομμύρια)
3) Sweet Tooth (60 εκατομμύρια)
4) Shadow and Bone (55 εκατομμύρια)
5) Lupin Part Two (54 εκατομμύρια)
6) The Mitchells vs. The Machines (53 εκατομμύρια)
7) Elite Season 4 (37 εκατομμύρια)
8) Who Killed Sara? Season 2 (34 εκατομμύρια)
9) The Circle (29 εκατομμύρια)
10) The Sons of Sam (19 εκατομμύρια)
11) Too Hot To Handle (14 εκατομμύρια)

Διαβάστε περισσότερα για την πλατφόρμα του Netflix στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification