Ο Ludwig έσπασε το ρεκόρ των subscribers του Ninja στο Twitch

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Ο Ludwig έσπασε το ρεκόρ των subscribers του Ninja στο Twitch

Ο Ludwig έσπασε το ρεκόρ των subscribers του Ninja στο Twitch

Τα κατάφερε μετά από 31 συνεχόμενες ημέρες streaming.

Ο streamer, Ludwig Ahgren, χρειάστηκε να κάνει ασταμάτητο streaming για 31 ημέρες για να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων subscribers που κατείχε ο Ninja και έφθανε τον αριθμό των 269,154 subscribers. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε πραγματοποιηθεί το 2018.

Ο Ludwig ξεκίνησε να streamάρει στις 14 Μαρτίου με έναν απλό κανόνα. Με κάθε sub που θα πραγματοποιούταν δέκα δευτερόλεπτα θα προσμετρούσαν στο ψηφιακό ρολόι αντίστροφης μέτρησης που είχε τοποθετήσει που θα σηματοδοτούσε και το τέλος του show. Οι θεατές του κράτησαν το απίστευτο αυτό όνειρο για περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες και θα μπορούσε να συνεχιστεί ακόμη παραπάνω αλλά ο Ludwig αποφάσισε να σταματήσει στις 13 Απριλίου.

Μόλις ξεπέρασε των αριθμό των subscribers και έσπασε το ρεκόρ δήλωσε: "Αυτό ήταν, ήσασταν και εσείς εδώ. Αυτό είναι το νέο ρεκόρ του Twitch". Ο αριθμός των subs έφτασε τελικά στους 283.020. Δείτε παρακάτω την αντίδραση του.

 

 

Ακόμη και ο ίδιος ο streamer δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά. Επίσης, στην τελευταία ημέρα του stream αποφάσισε τα χρήματα που θα μαζέψει εκείνη την ημέρα από τα subs να τα δωρίσει είτε στο νοσοκομείο παίδων St. Jude είτε στην εταιρεία Animal Humane Society.

Διαβάστε σχετικά με το γιατί ο Ninja δεν κάνει συχνά streaming με γυναίκες και συζητήστε για τον διάσημο streamer στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification