• Ειδήσεις
  • Internet
  • Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος" ήθελε να ανατινάξει τους servers του Amazon με εκρηκτικά C4

Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος" ήθελε να ανατινάξει τους servers του Amazon με εκρηκτικά C4

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος" ήθελε να ανατινάξει τους servers του Amazon με εκρηκτικά C4

Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος" ήθελε να ανατινάξει τους servers του Amazon με εκρηκτικά C4

Για να "απαλλάξει τον κόσμο από την ολιγαρχία".

Ο Seth Aaron Pendley από το Τέξας εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτό το Σαββατοκύριακο αφού συνελήφθη από το FBI καθώς είχε σχεδιάσει "να ανατινάξει το διαδίκτυο". Η βασική του ιδέα ήταν να ρίξει ένα κέντρο δεδομένων της Amazon (AWS) προκειμένου όπως ισχυρίζεται να απελευθερώσει τις ΗΠΑ από την ολιγαρχία που πιστεύει ότι ελέγχει επί του παρόντος τον κόσμο.

Τα σχέδια του Pendley επισημάνθηκαν στην κρυπτογραφημένη υπηρεσία επικοινωνίας Signal, όπου άρχισε να περιγράφει την πλοκή του να «σκοτώσει [περίπου] το 70 τοις εκατό του Διαδικτύου» με το όνομα "Διόνυσος" - ο διπλός Έλληνας Θεός της γονιμότητας και του κρασιού, και προστάτης του οι τέχνες.

Μια δήλωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών λέει ότι όταν πλησίασε ένας χρήστης που ρώτησε για ποιο αποτέλεσμα επιθυμούσε ο ίδιος, "ο θάνατος" ήταν η απάντηση του Pendley.

Ένας χρήστης που εμφανίστηκε για να ειδοποιήσει τις αρχές κατέληξε να συνεργάζεται με το FBI ως μυστικός πράκτορας. Ο πράκτορας του FBI εμφανίστηκε ως έμπορος όπλων σε μια συνάντηση με τον ένοχο και, σύμφωνα με τις πηγές της Conan Daily, του έδειξε ακόμη και πώς να οπλίζει και να πυροδοτεί τα πλαστικά εκρηκτικά C-4 που μόλις αγόρασε.

Ο Pendley τα τοποθέτησε στο όχημά του, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε επί τόπου. Ο Pendley αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, εάν καταδικαστεί.

Διαβάστε στην κατηγορία Internet του Gameworld.gr ακόμη πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Συζητήστε για την Amazon στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 14/04/2021 00:06
Αυτό θα ήταν καλή ταινία :P
Notification