Το Diablo 4 "γονατίζει" τις RTX 3080 Ti, μερικές τις έχει "κάψει" κιόλας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Diablo 4 "γονατίζει" τις RTX 3080 Ti, μερικές τις έχει "κάψει" κιόλας

Το Diablo 4 "γονατίζει" τις RTX 3080 Ti, μερικές τις έχει "κάψει" κιόλας

Συμβαίνει κυρίως σε μοντέλα της Gigabyte.

Η Blizzard και η Nvidia ερευνούν αναφορές ότι το Diablo 4 δεν τα πηγαίνει καλά με τις GPU RTX 3080 Ti, τις οποίες και "γονατίζει", ενώ ορισμένες έχουν σταματήσει να λειτουργούν.

Η υποστήριξη πελατών λέει ότι η Blizzard "συνεργάζεται στενά με τη Nvidia για να εντοπίσει το hardware που επηρεάζεται και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία δεδομένων για να βοηθήσει στην έρευνα".

Η Blizzard είπε επίσης ότι εάν μετά την χρήση του Diablo 4 η κάρτα σας εξακολουθεί να μην λειτουργεί, δοκιμάστε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων:
- Κλείστε τελείως το τροφοδοτικό και μετά ξανανοίξτε το και δείτε αν η κάρτα γραφικών μπορεί να εντοπιστεί από ττα Windows.
- Εάν η GPU μπορεί να βρεθεί στα Windows, κάντε καθαρό installation στους drivers.

Στο Reddit και στο Forum της Blizzard, οι χρήστες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της beta οι οθόνες τους μαυρίζουν, οι ανεμιστήρες των GPU λειτουργούν σε πλήρη ταχύτητα και το σύστημά τους κάνει restart. Μερικές φορές αυτά τα συμπτώματα συνοδεύονται επίσης από έναν κωδικό σφάλματος και την GPU να "νεκρώνει" τελείως.

Τα περιστατικά συνέβησαν στην closed beta και μένει να δούμε αν θα συμβεί και σήμερα στην open beta. Το optimization του Diablo 4 είναι κακό και αυτό θα πρέπει να το φτιάξει η Blizzard στους 2,5 μήνες που απομένουν. Με RTX 3070 είχαμε ορισμένα σπάνια μεν, ενοχλητικά δε κολλήματα, σε πολυπληθή σημεία με πολλούς χρήστες ή/και πολλούς εχθρούς μαζί.

Φαίνεται ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες που επηρεάζονται από το ζήτημα χρησιμοποιούν κάρτες γραφικών RTX 3080 Ti που κατασκευάζονται από την Gigabyte, ωστόσο, το εύρος του προβλήματος δεν είναι ακόμη γνωστό. Οπότε θα μπορούσατε να μιλήσετε με την Gigabyte για την επίλυση του θέματος και βέβαια από τα settings του παιχνιδιού να "ρίξετε" αρκετές επιλογές στην ποιότητα των γραφικών και στο frame rate.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One και από σήμερα άρχισε η open beta.

Διαβάστε περισσότερα για τα προβλήματα με τις μεγάλες ουρές αναμονής στη beta και συζητήστε για το Diablo 4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification