Φήμη: Η Apple ετοιμάζει mixed reality headset με κόστος 3.000 δολάρια

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Apple ετοιμάζει mixed reality headset με κόστος 3.000 δολάρια

Φήμη: Η Apple ετοιμάζει mixed reality headset με κόστος 3.000 δολάρια

Με ενδεχόμενο να υπάρξει κι ένα φθηνότερο.

Τα Apple AR glasses θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν, ωστόσο η Αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει mixed reality headset, το οποίο θα χρεώσει...3.000 δολάρια.

Ο Mark Gurman, δημοσιογράφος του Bloomberg, δήλωσε ότι η Apple πιστεύει ότι "τα γυαλιά AR θα μπορούσαν μακροπρόθεσμα να αντικαταστήσουν...ακόμα και το iPhone". Η λειτουργικότητα που εμφανίζεται επί του παρόντος σε μια οθόνη 2D θα μετακινηθεί στο οπτικό πεδίο του χρήστη, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για το user interface.

Ο Gurman ισχυρίζεται ότι το mixed reality headset της Apple με λειτουργίες VR και AR παραμένει σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη παραλλαγή του headset θα πωλείται για περίπου 3.000 δολάρια. Ο Gurman λέει ότι η συσκευή θα διαθέτει ξεχωριστή μπαταρία συνδεδεμένη με καλώδιο που έχει σχεδιαστεί για να κάθεται στην τσέπη του χρήστη, μειώνοντας έτσι σημαντικά το βάρος του ίδιου του σετ μικροφώνου-headset.

Η Apple λέγεται ότι εργάζεται επίσης σε μια φθηνότερη έκδοση του headset, με τις καταθέσεις εμπορικών σημάτων να υπονοούν ότι η αρχική premium συσκευή θα μπορούσε να είναι γνωστή ως "Reality Pro" και θα υπάρξει και μία χαμηλότερου κόστους με την επωνυμία "Reality One". Πέρα από αυτό και το γεγονός ότι η Apple έχει περίπου 1.000 υπαλλήλους που εργάζονται σε τεχνολογία AR και VR, ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές για το νέο headset.

Μένει να δούμε πως τα νέα αυτά mixed reality headsets θα αξιοποιηθούν στο gaming, αν και...με τέτοιες τιμές σχεδόν κανείς δεν πρόκειται να τα αποκτήσει.

Δείτε πόσα βγάζει ο διευθύνων σύμβουλος της Apple και συζητήστε για το Apple mixed reality headset στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification