Τεράστια πτώση των cryptocurrencies και ξεπούλημα στις κάρτες γραφικών από τους miners

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τεράστια πτώση των cryptocurrencies και ξεπούλημα στις κάρτες γραφικών από τους miners

Τεράστια πτώση των cryptocurrencies και ξεπούλημα στις κάρτες γραφικών από τους miners

Το Ethereum κάτω από τα 1.000 ευρώ. Το Bitcoin κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες τα cryptocurrencies σημείωσαν νέα πτώση και οι miners έχουν αρχίσει να ξεπουλάνε τις κάρτες γραφικών τους.

Μετά από πολλά χρόνια, το Ethereum έπεσε κάτω από τα 1.000€ το ένα και το Bitcoin κάτω από τα 20.000€. Έτσι, πολλοί Κινέζοι miners άρχισαν να κάνουν livestreams στα οποία πουλάνε τις κάρτες γραφικών τους και ορισμένοι εξ αυτών και τα μηχανήματα mining. Το WCCFTech ανέφερε πρώτο τέτοια περιστατικά. Στο Κινέζικο Forum Baidu γίνεται μεγάλο ξεπούλημα, για όσους θέλουν να αγοράσουν κάτι (σ.σ. και φυσικά εμπιστεύονται τον αγοραστή).

Το WCCFTech αναφέρει ότι ορισμένες από τις high-tech κάρτες γραφικών πωλούνται απίστευτα φθηνά. Η NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti φέρεται να πωλείται μεταξύ 300-350 δολαρίων στα sites, με την τιμή της GPU να είναι υπερδιπλάσια από αυτή πριν από λίγους μήνες.

Επιπλέον, τo WCCFTech σημειώνει ότι αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η NVIDIA και η AMD θα μπορούσαν κάλλιστα να δυσκολευτούν να πουλήσουν το πλεονάζον απόθεμά τους, ενώ οι crypto-miners πωλούν το δικό τους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναμονή για την επόμενη γενιά GPU, αλλά τουλάχιστον οι τιμές GPU αρχίζουν επιτέλους να επιστρέφουν στο κανονικό.

Διαβάστε ακόμη σχετικά με τις ελλείψεις στις κάρτες γραφικών μέχρι και το 2024 και συζητήστε για τις Nvidia RTX 3070, 3080 και 3090 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification