PlayStation VR 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
PlayStation VR 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

PlayStation VR 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Θα είναι πιο ακριβό, ακόμα και από ένα PS5. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/6/21] Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η Sony σκοπεύει να λανσάρει το PlayStation VR 2 την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022.

Η φήμη αναφέρει ότι το VR headset θα έχει OLED panels. Είναι το ίδιου τύπου πάνελ που χρησιμοποιήθηκε για το αρχικό PlayStation VR, αλλά ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές μεταφέρονται σε LCD panel. Ενώ δεν έχουν την ακρίβεια χρωμάτων που έχουν οι τηλεοράσεις OLED, τα LCD πάνελ είναι φθηνότερα και προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε υψηλότερα refresh rates, κάτι απαραίτητο για ένα VR headset.

Πάντως, ορισμένοι κάτοχοι του αρχικού PlayStation VR, έκαναν παράπονα ότι έβλεπαν επιχρίσματα αντικειμένων κατά την προβολή μαύρων ή σχεδόν μαύρων βίντεο.

Δείτε τα PlayStation VR games της Sony για το 2021.

[UPDATE: 23/8/22 - Έρχεται το 2023] Τα επίσημα accounts του PlayStation αναφέρουν ότι το PlayStation VR 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Η αρχή έγινε με το Γαλλικό account, όπου στο Twitter υπήρξε ανακοίνωση και ακολούθησαν τα Βρετανικά και στη συνέχεια το ελληνικό.

[UPDATE 2: 2/11/22 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή] Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation VR θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου και θα έχει κόστος 600 ευρώ.

Η συσκευασία θα περιλαμβάνει το PS VR 2 headset, τα sense controllers και στερεοφωνικά headphones. Δεν θα περιλαμβάνει κάποια games. Με 50 επιπλέον ευρώ θα υπάρχει πακέτο με το Horizon Call of the Mountain.

Τα VR games που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:
The Dark Pictures: Switchback VR
Crossfire: Sierra Squad
The Light Brigade
Cities VR – Enhanced Edition
Cosmonious High
Hello Neighbour: Search and Rescue
Jurassic World Aftermath Collection
Pistol Whip VR
Zenith: The Last City
After The Fall
Tentacular

Διαβάστε επίσης για τα controlers του PlayStation VR 2 και συζητήστε για το PlayStation VR στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.