Η Razer έφτιαξε μία πιστωτική κάρτα για gamers με φωτισμό LED

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Razer έφτιαξε μία πιστωτική κάρτα για gamers με φωτισμό LED

Η Razer έφτιαξε μία πιστωτική κάρτα για gamers με φωτισμό LED

Αλλά και το Razer Pay app.

Η Razer ανακοίνωσε μία προπληρωμένη κάρτα για gamers, η οποία θα διαθέτει και LED φωτισμό.

Θα φέρει το λογότυπο της Razer και θα μπορείτε να την γεμίσετε με κάποιο νόμισμα και να κάνετε συναλλαγές. Η κάρτα Visa βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta testing. Την κατασκευάζει η Γαλλική Razer Fintech (παράρτημα της Razer στη Γαλλία). Με επιλεγμένες αγορές σας θα έχετε επιστροφή 1% και με αγορές προϊόντων από το Razer Store 5%. Επίσης, αν δεν σας αρέσει ο LED φωτισμός, υπάρχει και έκδοση χωρίς LED.

Συν τις άλλοις, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Razer Pay app για αγορές, όπου θα βρείτε προγράμματα loyaty που αφορούν τις καθημερινές σας συναλλαγές. Τέλος, στις 10 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 η Razer θα παρουσιάσει και άλλα προϊόντα αυτό το μήνα στη RazerCon, μία ψηφιακή έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν και games, όπως τα Empire of Sin και Torchlight III.

Διαβάστε για το gaming PC και τα περιφερειακά της Razer που μπορείτε να κερδίσετε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό για τα 15 χρόνια του GameWorld και συζητήστε για την Razer σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 07/10/2020 07:52
Θα δούμε το προιόν όταν κυκλοφορήσει για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Notification