Ταινία Gran Turismo

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ταινία Gran Turismo

Ταινία Gran Turismo

Ο σκηνοθέτης του District 9 δεν θα αναλάβει τελικά σειρά.

Το Gran Turismo αναμενόταν να γίνει σειρά, ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Gamespot, τελικά αναμένεται να γίνει ταινία. Σκηνοθέτης θα είναι ο Neil Blomkamp, που είχε αναλάβει και το District 9.

Η ταινία, όπως αναφέρεται στο προφίλ της, θα είναι «Βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Είναι η απόλυτη ιστορία εκπλήρωσης επιθυμιών ενός έφηβου παίκτη Gran Turismo του οποίου οι δεξιότητες παιχνιδιού τον βοήθησαν να κερδίσει μια σειρά από διαγωνισμούς της Nissan για να γίνει ένας πραγματικός επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτων».

Η ταινία προέρχεται από το σενάριο του Jason Hall (American Sniper), με παραγωγούς τους Asad Qizilbash και Carter Swan των PlayStation Productions, Doug Belgrad και Dana Brunetti. Ο Blomkamp δούλευε με τον σκηνοθέτη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Peter Jackson σε μια ταινία Halo πριν από χρόνια, αλλά η ταινία δυστυχώς ακυρώθηκε. Αυτός και ο Jackson συνέχισαν να κάνουν το District 9 μετά την κατάρρευση του Halo και η ταινία έγινε επιτυχία. Ο Blomkamp σκηνοθέτησε αργότερα το Elysium με τον Matt Damon. Εκτός από τη συνεχιζόμενη δουλειά του στον κινηματογραφικό χώρο, ο Blomkamp συνεργάζεται με την Gunzilla σε ένα Battle Royale που ονομάζεται Off The Grid και θα κυκλοφορήσει το 2023.

Συζητήστε περισσότερα για την ταινία Gran Turismo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification