Σειρά Horizon Zero Dawn

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Σειρά Horizon Zero Dawn

Σειρά Horizon Zero Dawn

Prequel της gaming σειράς.

Τον Μάιο μάθαμε ότι τρεις νέες σειρές για PlayStation games αναμένεται να κυκλοφορήσουν και συγκεκριμένα πρόκειται για σειρές που αφορούν τα Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo.

Πριν από μερικές ώρες, ο Jeff Grub, αξιόπιστος insider της gaming βιομηχανίας, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η σειρά Horizon θα ονομάζεται Horizon 2074 και θα χωρίζεται ανάμεσα στην timeline που βλέπουμε στα games και στην timeline όπου η ανθρωπότητα αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Κοινώς, η μία timeline θα αποτελεί prequel. Τα γεγονότα στο Horizon Zero Dawn ξεκινούν το 3020. Σύμφωνα με τον τίτλο της σειράς θα μιλάμε για το έτος 2074, δηλαδή 46 χρόνια πριν το πρώτο παιχνίδι (Horizon Zero Dawn).

Ο Grubb δήλωσε ότι η σειρά δεν αποτελεί reboot ή remake στη βασική σειρά γεγονότων των games, αλλά θα είναι κάτι σαν συνοδευτική timeline, η οποία θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα games και θα εξηγεί γεγονότα του μέλλοντος που θα συμβούν.

Ο Grubb συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι η σειρά πιθανότατα θα γυριστεί στο Τορόντο του Καναδά. Αν αυτό που λέει ο Grubb αποδειχτεί αληθινό, αυτό σημαίνει ότι εκτός από την Aloy, πιθανόν να δούμε και πολλά πρόσωπα τα οποία δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ως φυσική παρουσία μέσα από τα games, αλλά είχαμε ακούσει για αυτά μέσω αυτών και βέβαια περισσότερους χαρακτήρες.

Δείτε επίσης τις ταινίες της εβδομάδας, όπου έχουμε το Jurassic World να ξεχωρίζει και συζητήστε για την σειρά Horizon στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification