Ο Jason Momoa βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Minecraft

Ο Jason Momoa βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Minecraft

Ο Jason Momoa βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Minecraft

Ο Steve Carell έχει αποχωρήσει από το project.

Ο Jason Momoa πιθανόν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Minecraft.

Ο Jason Momoa έχει υποδυθεί τον Aquaman και τον Khal Drogo και φαίνεται ότι σύντομα, μπορεί να γίνει ο Steve του Minecraft. O Momoa βρίσκεται "σε τελικές διαπραγματεύσεις" για να πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία Minecraft, η οποία προφανώς βρίσκεται ακόμα σε παραγωγή, σύμφωνα με το site Hollywood Reporter.

Ο Shawn Levy είχε αρχικά αναλάβει τη σκηνοθεσία, αλλά παραιτήθηκε το 2014, λίγο μετά την ανακοίνωση της ταινίας Minecraft. Ο Rob McElhenny του "It's Always Sunny" και του "Mythic Quest" μπήκε στη θέση του, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ και ο Peter Sollett ανέλαβε στις αρχές του 2019, οπότε και η ταινία, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019, μετατέθηκε για το 2022. Ο Sollett είναι επίσης εκτός και ο Jared Hess, του οποίου οι προηγούμενες ταινίες περιλαμβάνουν το Napoleon Dynamite και το Nacho Libre, πρόκειται να αναλάβει την ταινία.

Η καταχώρηση στο IMDB, η οποία αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να αναφέρει τον Sollett ως σκηνοθέτη, περιέχει μια εξαιρετικά γενική περίληψη της πλοκής σε μία γραμμή και συγκεκριμένα αναφέρει: "Ο κακόβουλος Δράκος Ender ξεκινάει μια πορεία καταστροφής, ωθώντας ένα νεαρό κορίτσι και την ομάδα του από απίθανους τυχοδιώκτες να ξεκινήσουν για να σώσουν τον Υπερκόσμο". Ο μόνος άλλος ηθοποιός που φέρεται να εμπλέκεται στο project ήταν ο Steve Carell, αλλά προφανώς αποχώρησε από τις συζητήσεις λόγω προβλημάτων προγραμματισμού.

Διαβάστε τα reviews όλων των Minecraft games και συζητήστε για την ταινία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification