Το Τhe Lord of the Rings: The War of the Rohirrim: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Τhe Lord of the Rings: The War of the Rohirrim: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Τhe Lord of the Rings: The War of the Rohirrim: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το anime προορίζεται ως συνοδευτικό κομμάτι της τριλογίας του Peter Jackson.

To The Lord of The Rings: The War of the Rohirrim, θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το site Variety.

Το anime που προορίζεται ως συνοδευτικό κομμάτι της τριλογίας του Peter Jackson, θα επικεντρωθεί στον βασιλιά του Ρόχαν και σύμφωνα με την ανακοίνωση του 2021 "θα επεκτείνει την άγνωστη ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm's Deep, εμβαθύνοντας στη ζωή και την αιματοβαμμένη εποχή μιας από τις πιο θρυλικές μορφές της Μέσης Γης: του πανίσχυρου βασιλιά του Ρόχαν - του Helm Hammerhand". Η Warner Bros. ανέφερε πέρυσι ότι η ταινία του Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell) "επισπεύδεται" για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Oι Carolyn Blackwood και Richard Brener της New Line δήλωσαν: "Όλοι μας στη New Line νιώθουμε βαθιά συμπάθεια για τον εξαιρετικό κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, οπότε η ευκαιρία να βουτήξουμε ξανά στη Μέση Γη με την ομάδα της Warner Bros. Animation είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Οι fans γνωρίζουν το Helm's Deep ως το σκηνικό μιας από τις σπουδαιότερες μάχες που μεταφέρθηκαν ποτέ στον κινηματογράφο και, με πολλούς από τους ίδιους δημιουργικούς οραματιστές που συμμετέχουν και τον εξαιρετικό Kenji Kamiyama στο τιμόνι, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να παραδώσουμε ένα φρέσκο όραμα της ιστορίας του που θα προσκαλέσει το παγκόσμιο κοινό να βιώσει το πλούσιο, πολύπλοκο έπος της Μέσης Γης με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο".

Η είδηση αυτή ακολουθεί μετά το πρώτο teaser trailer για το The Lord of the Rings του Amazon Prime: Rings of Power έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Το Rings of Power, το οποίο διαδραματίζεται χιλιετίες πριν από την τριλογία του Jackson και αυτό το anime, κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 2 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά Lord of the Rings: Rings of Power και συζητήστε για το Lord Of The Rings: The War of the Rohirrim στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification