Δύο νέες ταινίες ετοιμάζονται από Sony και Marvel

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Δύο νέες ταινίες ετοιμάζονται από Sony και Marvel

Δύο νέες ταινίες ετοιμάζονται από Sony και Marvel

Από την Columbia Pictures μέσα στο 2023.

Η Sony και η Marvel ετοιμάζουν δύο νέες ταινίες, που θα περιέχουν χαρακτήρες από το σύμπαν της καθεμίας (ή αλλιώς "Θα ταράξουν τα σύμπαντα όλα" που θα έλεγε κι ο μέγιστος Νίκος Αλέφαντος).

Οι δύο αυτές νέες ταινίες αναμένονται το 2023. Η Sony ανακοίνωσε τις ταινίες αυτές καθώς τις καταχώρησε στο ημερολόγιό της, σε συνεργασία με την Columbia Pictures και με περίοδο προβολής τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2023 αντίστοιχα. Μάλιστα υπάρχουν μέχρι και ακριβείς ημερομηνίες προβολής παρότι οι ταινίες αυτές δεν έχουν καν ανακοινωθεί.

Οι καταχωρήσεις είναι οι παρακάτω:
Untitled Sony/Marvel Universe (Columbia Pictures) – 23 Ιουνίου 2023
Untitled Sony/Marvel Universe (Columbia Pictures) – 6 Οκτωβρίου 2023

Το πιθανότερο βέβαια είναι να δούμε χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel και όχι τόσο gaming χαρακτήρες της Sony. Για παράδειγμα ο Spider-Man είναι ένας κλασικός  χαρακτήρας που ανήκει στη Marvel και η Sony έχει την συνεκμετάλλευσή του στα video games. Η Sony πάντως ετοιμάζει ένα Madame Web project, με την Jessica Jones και τον S.J. Clarkson, ένα Spider-Verse spin-off γύρω από θηλυκούς χαρακτήρες, ένα Black Cat project, ένα Silver Sable project, ένα Silk project και γενικώς μια μεγάλη λίστα από projects.

Το Spider-Man: No Way Home θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου, το Morbius στις 28 Ιανουαρίου 2022, το Spider-Verse 2 στις 7 Οκτωβρίου 2022 και το Kraven στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Uncharted και συζητήστε για τις νέες ταινίες στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification