Τηλεοπτική σειρά System Shock

Τηλεοπτική σειρά System Shock

Τηλεοπτική σειρά System Shock

Από την ίδια εταιρία που έχει αναλάβει και τη σειρά του Driver.

Το κλασικό horror επιστημονικής φαντασίας του 1994, System Shock της LookingGlass Technologies, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια λίστα από games που θα αποκτήσουν τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Gamespot, η συγκεκριμένη σειρά που ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα είναι μια συνεργασία μεταξύ των Nightdive Studios, που κατέχει αυτή τη στιγμή τα δικαιώματα για το System Shock και της Binge.com, μιας “streaming πλατφόρμας που δημιουργήθηκε για το gaming” και θα είναι διαθέσιμο με τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες σχετικά με την σειρά είναι εξαιρετικά περιορισμένες προς το παρόν. O Allan Ungar θα είναι Producer (τον οποίο μπορείτε να θυμάστε ως τον υπεύθυνο για το ανεπίσημο Uncharted short με πρωταγωνιστή τον Nathan Fillion πριν από μερικά χρόνια). Oι Stephen Kick τη Nightdive και ο Larry Kuperman θα είναι οι Executive Producers.

Ο Kick δήλωσε: “Πάντα πίστευα ότι μια τηλεοπτική σειρά του System Shock θα ήταν το τέλειο μέσο για να αφηγηθεί τη συγκλονιστική ιστορία της Citadel και της πονηρής τεχνητής νοημοσύνης που υποβάλλει το πλήρωμα σε αφάνταστη φρίκη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την ταλαντούχα ομάδα του Binge να ζωντανεύει το System Shock με νέους και τρομακτικά ρεαλιστικούς τρόπους".

Το System Shock δε θα είναι το πρώτο project του Binge που θα βασίζεται σε video game. Τον Σεπτέμβριο, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι εργάζεται επίσης σε μια μεταφορά του franchise του Driver της Ubisoft στην μικρή οθόνη. Σε αυτό θα παρουσιάζεται ο πρωταγωνιστής της σειράς, John Tanner που προσπαθεί να καταπολεμήσει ένα τοπικό έγκλημα.

Η Nightdive αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να εργάζεται στο remake του System Shock καθώς και στο System Shock 2: Enhanced Edition. Το System Shock 3 επίσης φαίνεται να ετοιμάζεται. Η Tencent ανέλαβε να επιλύσει κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ανάπτυξη του τελευταίου.

Διαβάστε για την τηλεοπτική σειρά Driver. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification