Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία Witcher

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία Witcher

Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία Witcher

Η παραγωγός της σειράς μιλάει για την τρίτη σεζόν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/9/21] Η δεύτερη σεζόν του The Witcher ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο το Netflix ανακοίνωσε από τώρα την Season 3 της σειράς The Witcher και μια νέα anime ταινία The Witcher.

Η νέα anime ταινία The Witcher θα αποτελέσει συνέχεια της anime ταινίας The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία κυκλοφόρησε φέτος. Οι anime ταινίες θυμίζουμε ότι είναι prequel στη σειρά The Witcher, καθώς διεξάγονται αρκετά χρόνια πριν ο Geralt γίνει γνωστός. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη τρέιλερ, τόσο για την τρίτη σεζόν, όσο και για την νέα σειρά anime, επομένως προς το παρόν δείτε το παρακάτω.

Πέραν αυτού, το Netflix παρουσίασε ένα behind the scenes trailer με τα σκηνικά της σειράς The Witcher: Blood Origin αλλά και την χώρα και το μέρος όπου θα διεξαχθούν τα εξωτερικά γυρίσματα. Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω άρθρο. Συνολικά είχαμε ανακοινώσεις για τρεις παραγωγές. Σίγουρα οι παραγωγοί έχουν κάνει την έρευνά τους και σύμφωνα με τις προβολές της πρώτης σεζόν του The Witcher αντιλαμβάνονται ότι το κοινό των gamers είναι μεγάλο. Ας ελπίσουμε και σε πιο ποιοτικό σενάριο και σκηνοθεσία αυτή τη φορά.

[UPDATE: 29/10/21 - Η παραγωγός της σειράς μιλάει για την τρίτη σεζόν] Η παραγωγός της σειράς The Witcher του Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, ανακοίνωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher.

Η Hissrich είπε ότι θα προτιμούσε να κυκλοφορήσει πρώτα η δεύτερη σεζόν της σειράς πριν αρχίσει να μιλάει για την τρίτη, όμως αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τρίτη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η Hissrich δήλωσε ότι η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher θα ακολουθεί “πιστά” ένα βιβλίο του The Witcher και ότι οι θεατές θα πρέπει να αναμένουν μπόλικα τέρατα και θάνατο.

Ειδικότερα, η δήλωση της Hissrich έχει ως εξής: “Αυτό που θα πω για την τρίτη σεζόν είναι ότι οι σεναριογράφοι μας πίσω στο Los Angeles εργάζονται ασταμάτητα. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την λέξη ‘μεγαλύτερο’. Οι φίλοι μας στο Netflix συνέχεια μας λένε: ‘Σε παρακαλώ κάνε αυτό’. Είναι μια πολύ διασκεδαστική σεζόν και ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο βιβλίο της σειράς. Έχει πολλή δράση και θάνατο.”

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε την πλήρη συνέντευξη.

Το Netflix είχε ανακοινώσει την The Witcher Season 3 τον Σεπτέμβριο, όμως δεν είχε αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Συζητήστε για την νέα anime σειρά The Witcher στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification