Ταινία Resident Evil: Welcome To Raccoon City: Φωτογραφίες

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία Resident Evil: Welcome To Raccoon City: Φωτογραφίες

Ταινία Resident Evil: Welcome To Raccoon City: Φωτογραφίες

Νέες φωτογραφίες των ηθοποιών με τις στολές τους. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/12/20 - Η πρώτη ματιά στα ζόμπι] Η Applied Arts FX Studio, εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα ειδικά εφέ της ταινίας, αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από ζόμπι.

Όσοι έχουν παίξει είτε το αυθεντικό Resident Evil του 1996 ή το remake του 2002 θα θυμούνται εκείνη την στιγμή που συνάντησαν το πρώτο ζόμπι. Πλέον, μπορούν και να έχουν μια ιδέα του πώς αυτό θα αποτυπώνεται στο επερχόμενο reboot.

Η ομάδα της Applied Arts FX Studio τύπωσε ένα ειδικό μπλουζάκι για την ομάδα της παραγωγής που φαίνεται να έχει μια εικόνα εμπνευσμένη από εκείνη την σκηνή όπου το πρώτο αυτό ζόμπι γυρνάει το κεφάλι του προς την κάμερα.

Απ’ ότι φαίνεται, το σχέδιο της μπλούζας μοιάζει να αντλεί έμπνευση από το remake του 2002 παρά από το αυθεντικό παιχνίδι του 1996, σε κάθε περίπτωση πάντως αποτελεί σημάδι ότι οι δημιουργοί της ταινίας παραμένουν πιστοί στο πρωτότυπο υλικό του παιχνιδιού με το οποίο δουλεύουν.

Από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν διαρρεύσει επίσης βίντεο, όπως το παρακάτω όπου φαίνεται η χρήση ενός 18-wheeler, της μεγάλης νταλίκας που εμφανίζεται στο εισαγωγικό cutscene του Resident Evil 2.

Εικόνες υπάρχουν επίσης από το κατάστημα όπλων του Robert Kendo στο οποίο βρισκόσασταν λίγο μετά την εισαγωγή. Η προσοχή των συντελεστών στην λεπτομέρεια φαίνεται από την επιγραφή This too shall pass στο πλάι, η οποία υπήρχε και στο παιχνίδι.

  

Οι τελευταίες εικόνες σκηνικών αφορούν το Emmy's Diner, όπου εκτυλίσσεται το αρχικό cutscene της Claire Redfield με τον Leon S. Kennedy να την ειδοποιεί για να σκύψει, προτού πυροβολήσει ένα ζόμπι στο κεφάλι.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, την αρχή έκανε η Marina Mazepa με το παρακάτω βίντεο στο Instagram. Ανάμεσα στα hastags υπάρχει και το όνομα της Lisa Trevor, χαρακτήρα που απήχθη από την Umbrella και κάνει μια εμφάνιση στο remake του 2002 ώς μεταλλαγμένο τέρας.

Τέλος, ο ηθοποιός Avan Jogia που υποδύεται τον Leon S. Kennedy ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου φαίνεται να φοράει την στολή και το αλεξίσφαιρο του Racoon Police Department.

[UPDATE: 30/8/21 - Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα] Η Sony παρουσίασε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας Resident Evil. Δείτε τον Leon S. Kennedy (Avan Jogie) και την Claire Redfield (Kaya Scodelario). Στη συνέχεια, θα δείτε τους Albert Wesker (τον υποδύεται ο Tom Hopper), τον Richard Aiken (Chad Rook) και αντίστοιχα την Jill Valentine (την υποδύεται η Hannah John-Kamen) και τον Chris Redfield (Robbie Amell).

resident evil movie reboot 1

resident evil movie reboot 2

resident evil movie reboot 3

 

Διαβάστε περισσότερα για τις νέες ταινίες Resident Evil και συζητήστε για την νέα ταινία Resident Evil στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification