Σειρά PUBG στο Netflix

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Σειρά PUBG στο Netflix

Σειρά PUBG στο Netflix

Από τον δημιουργό της animated σειράς για το Castlevania.

Ο Adi Shankar, δημιουργός της animated σειράς του Castlevania στο Netflix, θα δημιουργήσει και θα είναι παραγγωγός μίας animated παραγωγής για το PUBG.

Ο Shankar δήλωσε: "Ως παίκτης,  έπαιζα PUBG σε ανταγωνιστικό επίπεδο από τότε που κυκλοφόρησε το 2017. Είμαι ευγνόμων στην Krafton για την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που έχουν στο όραμά μου ως δημιουργός ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε αυτή την πορεία μαζί. Για μένα, αυτό το animated project είναι ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξη του γεφυρώματος μεταξύ της βιομηχανίας των games και του Hollywood. Ανυπομονώ να αποκαλύψω σε όλους πως κερδίζεται ένα chicken dinner".

Η εταιρεία Krafton δήλωσε αντίστοιχα ότι ο Adi Shankar είναι ένα ακόμη βήμα στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του σύμπαντος του PUBG σε διάφορα media και ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του.

Δείτε ακόμη την ταινία μικρού μήκους του PUBG και συζητήστε για αυτή στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification