Φήμη: Σειρά Bloodborne

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Σειρά Bloodborne

Φήμη: Σειρά Bloodborne

Στο δίκτυο HBO.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του That Hashtag Show, η Sony ετοιμάζει σειρά Bloodborne στο δίκτυο HBO.

Το δημοφιλές Action RPG της FromSoftware, θα έρθει στο HBO, μιας και η Sony έχει ήδη συνεργασία με το εν λόγω δίκτυο για την επερχόμενη ταινία Uncharted.

Μέχρι στιγμής, υπάρχει μία πρώιμη έκδοση του σεναρίου και concept art. Η ιστορία θα έχει δομή παρόμοια με ταινίες τύπου Dread or The Raid, με τον πρωταγωνιστή να πρέπει να δώσει επικές μάχες με εχθρούς. Για την πρώτη σεζόν προτάθηκαν 8 επεισόδια και σε έναν από αυτά γνωρίζουμε ότι ο πρωταγωνιστής θα δώσει μάχη με ένα boss από το αντίστοιχο video game. Η σειρά θα έχει άφθονη βία, όπως άλλωστε και τα games.

Πάντως, η φήμη αναφέρει ακόμη ότι η Sony είναι δυσαρεστημένη με ορισμένα σημεία του σεναρίου και έχει ζητήσει να ξαναγραφτούν. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast. Ο κεντρικός ήρωας που θα έχει τον Α' ανδρικό ρόλο, θα πρέπει να έχει προϊστορία ταινιών και ειδικότερα stunts.

Δείτε ένα fan-made τρέιλερ για sequel του Bloodborne.

Διαβάστε το review του Bloodborne.

Διαβάστε περισσότερα για το Bloodborne στο PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification