Ταινία Ghost of Tsushima στο Netflix

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία Ghost of Tsushima στο Netflix

Ταινία Ghost of Tsushima στο Netflix

Μαζί με φήμη για συνδρομητική υπηρεσία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/3/21] Σύμφωνα με το Deadline, η μεταφορά του Ghost of Tsushima έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

Το Action-Adventure της Sony θα σκηνοθετήσει ο Chad Stahelski, σκηνοθέτης του John Wick, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή, μαζί με τους Alex Young και Jason Spitz της 87Eleven Entertainment. Ο Asad Qizilbash της PlayStation Productions και ο Carter Swan θα είναι παραγωγοί και η Sucker Punch Productions επικεφαλής παραγωγής.

Ο Asad Qizilbash δήλωσε για λογαριασμό της Sony, ότι η Ιαπωνική εταιρεία είναι ενθουσιασμένη "που θα συνεργαστεί με τον Chad και την 87Eleven Entertainment, ώστε να φέρει το όραμα της ιστορίας του Jin στη μεγάλη οθόνη. Η μεταφορά του παιχνιδιού σε ταινία θα έχει το απαραίτητο βάθος και θα ενθουσιάσει fans αλλά και νέο κοινό".

[UPDATE: 19/7/21 - Νέα πληροφορία διέρρευσε από datamining] Ένας dataminer δήλωσε ότι βρήκε πληροφορίες για το Ghost of Tsushima, μέσα από datamining στο Netlix.

Πέραν αυτού ετοιμάζονται κι άλλες μεταφορές γνωστών PlayStation games στη συνδρομητική υπηρεσία. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα project που ονομάζεται 'N Game'. Στο app του Netflix υπάρχουν εικόνες ενός DualSense controller και του Ghost of Tsushima, άρα σίγουρα επίκειται ανακοίνωση από τις δύο εταιρείες. Εν τω μεταξύ, το Netflix ενδέχεται να προσφέρει μια συνδρομητική υπηρεσία, όπως το PlayStation Now, μέσα από το app της. Έτσι, η Sony θα διευρύνει κατά πολύ το κοινό της. Τέλος, το Netflix έχει κυκλοφορήσει games, όπως την σειρά Stranger Things, άρα σίγουρα ενδιαφέρεται να μπει στο gaming. Tέλος, στο μέλλον υπάρχει και το Beyond Good & Evil project, η σειρά Splinter Cell με anime, άρα θα δούμε κι άλλες gaming παραγωγές.

Προς το παρόν, η Sony ετοιμάζει την ταινία Uncharted.

Συζητήστε για την ταινία Ghost of Tsushima στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification