Σειρά The Witcher: Blood Origin στο Netflix

Hot
Σειρά The Witcher: Blood Origin στο Netflix

Σειρά The Witcher: Blood Origin στο Netflix

Τρέιλερ με το στούντιο και το μέρος των γυρισμάτων στην Ισλανδία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/7/20] Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς The Witcher, το Netflix ανακοίνωσε ένα νέο project που θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν. Το The Witcher: Blood Origin χρονολογείται στα 1200 χρόνια πριν τον Geralt of Rivia.

Τα νέα μοιράστηκε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του Netflix και μπορείτε να δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Για όσους δεν ξέρουν, η Hissrich είναι η showrunner της σειράς The Witcher του Netflix και θα έχει πάλι καθήκοντα showrunner και για την νέα παραγωγή The Witcher: Blood Origin. Η ίδια δημοσίευσε στο Twitter μιλώντας για την νέα σειρά.

Ένας fan την ρώτησε αν θα συμμετέχει στην παραγωγή και ο συγγραφέας της σειράς Witcher, Andrzej Sapkowski, και η Hissrich απάντησε “hell yes”.

[UPDATE: 7/7/21 - Η Michelle Yeoh στο cast] Η Michelle Yeoh θα συμμετάσχει στο Witcher prequel με τίτλο The Witcher: Blood Origin. Θα έχει τον ρόλο της Scian, μία πολεμίστρια εκ των τελευταίων μιας νορμανδικής φυλής, η οποία είναι άριστη χειριστής σπαθιού και προσπαθεί να αλλάξει την μοίρα της χώρας της. Θα συμπορευτεί με την Laurence O'Fuarain, η οποία παίζει μία πολεμίστρια που ονομάζεται Fjall. Αρχικά η Jodie Turner-Smith επρόκειτο να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο, αλλά σταμάτησε λόγω διαφορών με το πρόγραμμα γυρισμάτων που της είχε ανατεθεί.

Η Yeoh έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι Police Story 3: Super Cop, Crouching Tiger, Hidden Dragon κ.α.

[UPDATE: 13/7/21 - Η Sophia Brown στο cast] Η Sophia Brown θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Éile.

Το Netflix περιγράφει την Éile ως "μια επίλεκτη πολεμίστρια που μετατράπηκε σε νομάδα μουσικό, η οποία αναγκάζεται να επιστρέψει στο δρόμο της λεπίδας μετά από μια μεγάλη αναμέτρηση στην Ήπειρο που την στέλνει σε μια αναζήτηση για εκδίκηση και λύτρωση".

Η Brown είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως αδίστακτη δολοφόνος Donna Clarke στο αναγνωρισμένο βρετανικό αστυνομικό δράμα Giri/Haji, καθώς και για τους ρόλους της στις ταινίες Beauty and the Beast και The Capture.

witcher

Η Brown είναι η πιο πρόσφατη ηθοποιός που εντάσσεται στο cast του Blood Origin.

[UPDATE 2: 27/9/21 - Τρέιλερ με το στούντιο και το μέρος των γυρισμάτων στην Ισλανδία] Στο κανάλι "The Witcher Netflix" του YouTube, ο παραγωγός Declan De Barra παρουσίασε ορισμένα από τα σκηνικά της σειράς. Το ένα θα διεξάγεται στα στούντιο της εταιρείας και το άλλο στην Ισλανδία. Ο De Barra δήλωσε ότι θα παρουσιαστούν τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από την σειρά The Witcher, συνεπώς θα είναι και αυτό prequel στην ήδη υπάρχουσα σειρά The Witcher.

Εν τω μεταξύ, τα τοπία στην Ισλανδία είναι εκπληκτικά.

Στο Blood Origin θα μάθουμε για τον πρώτο Witcher και τα γεγονότα που οδήγησαν στον κομβικό «συνδυασμό των σφαιρών», όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συγχωνεύθηκαν για να γίνουν ένα.

Διαβάστε για την 2η σεζόν της σειράς The Witcher στο Netflix και συζητήστε για το prequel στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification