Σειρά The Cuphead Show στο Netflix

Hot
Σειρά The Cuphead Show στο Netflix

Σειρά The Cuphead Show στο Netflix

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/7/19] Το Netflix ανακοίνωσε μια νέα animated σειρά βασισμένη στο Cuphead.

To δημοφιλές Indie Cuphead θα μεταφερθεί στο Netflix ως σειρά και θα λέγεται The Cuphead Show. Η κωμική αυτή σειρά θα αφηγείται τις ιστορίες του Cuphead και του αδερφού του Mugman στην περιοχή Inkwell Isles. Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Studio MDHR, δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση αυτή ότι “η σειρά αυτή θα είναι κατάλληλη για ανηλίκους, όμως θα είναι γραμμένη ώστε να υπάρχουν και πράγματα που οι ενήλικες θα βρουν αστεία.”

To Netflix δήλωσε πως η σειρά θα επεκταθεί και θα προστεθούν και άλλοι χαρακτήρες και περιοχές του παιχνιδιού, οι οποίες θα αναπτυχθούν από την King Features Syndicate. Ο CJ Kettler θα έχει τον ρόλο του Executive Producer, ενώ οι δημιουργοί του Cuphead, Chad και Jared Moldenhauer, θα είναι Executive Producers για το Studio MDHR.

Την σειρά έχει αναλάβει να παράγει η Netflix Animation, με Executive Producer τον Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts) και co-Executive Producer τον Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling)

[UPDATE: 26/6/20 - Το πρώτο teaser] Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser για την σειρά Cuphead.

[UPDATE 2: 12/6/21 - Το πρώτο τρέιλερ] Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την σειρά Cuphead, η τελική ονομασία της οποίας θα είναι The Cuphead Show!

Το δημοφιλές indie game Cuphead έρχεται στις οθόνες μας από την King Features Syndicate και θα ξεδιπλώσει τις πτυχές των χαρακτήρων και τον κόσμο του Cuphead, καθώς θα περιλαμβάνει γνωστές φυσιογνωμίες από το παιχνίδι. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling).

Στο τρέιλερ συμμετέχει ο Wayne Brady, που δανείζει την φωνή του στον ανταγωνιστή της σειράς. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού Cuphead για λογαριασμό της Studio MDHR, Chahd και Jared Moldenhauer, έχουν τον ρόλο των executive producers για την σειρά, ώστε να διατηρείται το πρωτότυπο ύφος του παιχνιδιού. Το Cuphead έχει πουλήσει 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε PC, Xbox One και Switch.

[UPDATE 3: 18/1/22 - Έρχεται στις 18 Φεβρουαρίου] Το Netflix ανακοίνωσε ότι το The Cuphead Show θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου. Η σεζόν θα έχει 12 επεισόδια, των 12 λεπτών έκαστο. Συνεπώς θα είναι αρκετά μικρή.

Η ιστορία θα αφορά τα δίδυμα αδέρφια Cuphead και Muhman, που θα αντιμετωπίσουν ένα πλήθος εχθρών στα Inkwell Isles. 

Διαβάστε επίσης για τις σειρές The Witcher και God of War στο Netflix.

Διαβάστε το review του Cuphead και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification