• Ειδήσεις
  • FPS
  • Νέα updates για την αντιμετώπιση των cheaters στο Call of Duty: Warzone

Νέα updates για την αντιμετώπιση των cheaters στο Call of Duty: Warzone

Hot
Νέα updates για την αντιμετώπιση των cheaters στο Call of Duty: Warzone

Νέα updates για την αντιμετώπιση των cheaters στο Call of Duty: Warzone

Update με το Damage Shield. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/1/22] Οι cheaters του Warzone φαίνεται να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα update.

Άλλη μια εξέλιξη σημειώθηκε στη συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ των cheaters του Warzone και του Ricochet anti-cheat της Activision Blizzard, καθώς φαίνεται ότι όσοι χρησιμοποιούν aimbots, προγράμματα που σας επιτρέπουν να κλειδώνετε τους εχθρούς και να τους εξοντώνετε χωρίς να ανησυχείτε για χαμένες βολές, το damage τους μειώνεται σημαντικά στα μέσα του game. Kάποιοι cheaters είχαν αρχίσει να ξεπερνούν τις αρχικές δικλείδες ασφαλείας που προστέθηκαν παιχνίδι μέσω της εφαρμογής του Ricochet, αυτή η μείωση damage φαίνεται ότι προστέθηκε κρυφά σε μια μικροσκοπική ενημέρωση την περασμένη Παρασκευή.

H δημοσίευση του Reddit του Warzone δείχνει έναν τέτοιο cheater να πέφτει θύμα αυτής της προσαρμογής του anti-cheat και μπορείτε να δείτε πώς καθώς συνεχίζουν να αδειάζουν έναν γεμάτο γεμιστήρα σε έναν άλλο παίκτη, χωρίς να λείπει ούτε μία σφαίρα ή να χοροπηδάει καθόλου η ανάκρουση, η ζημιά κλιμακώνεται ολοένα και χαμηλότερα. Μετά από σχεδόν σαράντα βολές που χτύπησαν, μόλις που κατάφεραν να διαπεράσουν τη θωράκισή τους. Ένας τέτοιος πάροχος cheat, σύμφωνα με το site Charlieintel, εξηγεί ότι εφόσον η κλιμάκωση της ζημιάς γίνεται στο backend, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να το παρακάμψουν εντελώς, αντ' αυτού, αυτός ο cheat provider προτείνει έναν ρυθμιστή ακρίβειας, ο οποίος θα μετριάσει το aimbot με την ελπίδα να υπονομεύσει τα nerfs.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα anti-cheat Ricochet.

[UPDATE: 18/2/22 - Νέα μέτρα προστασίας από τους cheaters] Η Activision ανακοίνωσε νέα μέτρα για το anti-cheat software, λέγοντας: «Το anti-cheat δεν είναι μια μαγική σφαίρα, αυτή είναι μια μάχη που έχουμε δεσμευτεί να πολεμήσουμε».

Σε ανακοίνωσή της, η Activision είπε ότι το cheating στο Call of Duty Warzone έφτασε στο «χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών» κατά τη διάρκεια των διακοπών, μιλώντας για την επιτυχία των εργαλείων Ricochet. Ωστόσο, η καταπολέμηση των cheaters είναι ένα έργο που δεν τελειώνει ποτέ και η Activision το αναγνώρισε αυτό στη δήλωσή της.

«Καθώς ο καιρός προχωρά, οι cheaters έψαχναν νέους τρόπους για να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το παιχνίδι. Κάποιοι τα κατάφεραν, πολλοί όχι. Αν και η πρόσφατη αύξηση του cheat δεν είναι στο επίπεδο που ήταν κατά τη διάρκεια του Verdansk, σύμφωνα με τα δεδομένα μας, οποιαδήποτε αύξηση είναι απογοητευτική», είπε η Activision. "Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς και θα συνεχίσει κάθε προσπάθεια για να το αποτρέψει και να καταπολεμήσει το cheating όπου είναι δυνατόν. Αυτό είναι αναμενόμενο και ενώ το anti-cheat δεν είναι μια μαγική σφαίρα, αυτή είναι μια μάχη που έχουμε δεσμευτεί να πολεμήσουμε».

Η Activision είπε ότι κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Damage Shield, η οποία μπορεί να εντοπίσει το cheating σε πραγματικό χρόνο και να αποτρέψει τον εκάστοτε παίκτη από το να κάνει critical damage σε άλλους παίκτες. Αυτό το σύστημα δεν θα επηρεάσει ποτέ τους «νομοταγείς» παίκτες, είπε η Activision. «Όταν ο server εντοπίζει ότι ένας cheater παραποιεί το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο, απενεργοποιεί την ικανότητα του cheater να προκαλεί critical damage σε άλλους παίκτες. Αυτός ο μετριασμός αφήνει τον cheater ευάλωτο σε πραγματικούς παίκτες και επιτρέπει στο Ricochet anti-cheat να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα του cheater», είπε η Activision. «Παρακολουθούμε αυτές τις μάχες παικτών για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για το παιχνίδι να εφαρμόσει ένα Damage Shield τυχαία, ανεξάρτητα από το skill level. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν θα παρέμβουμε ποτέ σε όπλα μεταξύ των gamers που παίζουν νόμικα. Το Damage Shield έχει βγει πλέον από την φάση του testing και έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως».

Το Damage Shield είναι ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το Ricochet anti-cheat. Υπάρχουν αρκετά ακόμη που βρίσκονται σε ανάπτυξη ενώ πρόσθεσε: «Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε σύντομα βίντεο από τα νέα μας κόλπα, αλλά δεν θα καταστρέψουμε την έκπληξη». Η εταιρεία είπε ότι θέλει να μοιραστεί όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί σχετικά με το anti-cheating, αλλά δεν μπορεί ή δεν θα το κάνει πάντα αυτό για να μην προτρέπει τους cheaters. Τέλος, η Activision είπε ότι η πολιτική επιβολής της ασφάλειας θα απαγορεύει πλέον οριστικά τους παίκτες σε κάθε λογαριασμό τους για «ακραίες, επαναλαμβανόμενες» παραβιάσεις της πολιτικής. «Επιπλέον, οποιαδήποτε προσπάθεια απόκρυψης, συγκάλυψης της ταυτότητάς σας ή της ταυτότητας των συσκευών σας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μόνιμo ban», δήλωσε η Activision. Τα μόνιμα bans θα ισχύουν για το Call of Duty: Modern Warfare, το Black Ops Cold War, το Warzone και το Vanguard, καθώς και για μελλοντικούς τίτλους, όπως το Modern Warfare 2 του 2022.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Call of Duty: Warzone; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification