Φήμη: Τέλος η ετήσια κυκλοφορία του Call of Duty

Hot
Ερμής Δερβίσης
Φήμη: Τέλος η ετήσια κυκλοφορία του Call of Duty

Φήμη: Τέλος η ετήσια κυκλοφορία του Call of Duty

Νέες πληροφορίες. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 22/11/21] Σύμφωνα με τον leaker RalphsValve, η Activision εξετάσει το ενδεχόμενο να σταματήσει τις ετήσιες κυκλοφορίες των Call of Duty.

Ο RalphsValve είναι σχετικά νέος leaker και πρόσφατα έδωσε πληροφορίες για το πιθανό sequel του Call of Duty: Modern Warfare που θα κυκλοφορήσει το 2022, αλλά και για το ενδεχόμενο μία remastered έκδοσης του Grand Theft Auto IV. Οι πληροφορίες του RalphsValve για το Modern Warfare συμπίπτουν με του αρκετά πιο γνωστού Tom Henderson, όμως τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. 

[UPDATE: 21/1/22 – Νέες πληροφορίες] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Bloomberg η Activision εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει τις ετήσιες κυκλοφορίες των Call of Duty.

Η νέα αναφορά ήρθε μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρείας από τη Microsoft. Παρόλα αυτά το επόμενο Call of Duty, το οποίο σύμφωνα με φήμες θα είναι το Modern Warfare 2, θα κυκλοφορήσει κανονικά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Αρκετοί παίκτες των Call of Duty θεωρούν ευπρόσδεκτη τη συγκεκριμένη αλλαγή αν τελικά πραγματοποιηθεί, καθώς θεωρούν ότι οι τίτλοι της αξίζουν περισσότερο από τον ένα χρόνο προσοχής, που λαμβάνουν από την Activision, μέχρι να πάει στον επόμενο. Η συμφωνία μεταξύ Microsoft και Activision-Blizzard θα πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2023, οπότε οποιαδήποτε αλλαγή στη σειρά Call of Duty θα γίνει μέσα σε εκείνη τη χρονιά. Σύμφωνα με το Bloomberg αρκετοί υπάλληλοι της Activision είναι αρκετά αισιόδοξοι για την εξαγορά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Activision.

Διαβάστε επίσης για τις πρόσφατες διαμαρτυρίες εναντίων του Bobby Kotick και συζητήστε για την Activision στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification