Το Far Cry 6 δεν θα διαθέτει το ray tracing σε PS5 και Xbox Series X

Γιώργος Σκένδρος
Το Far Cry 6 δεν θα διαθέτει το ray tracing σε PS5 και Xbox Series X

Το Far Cry 6 δεν θα διαθέτει το ray tracing σε PS5 και Xbox Series X

To FidelityFX Super Resolution της AMD θα είναι επίσης διαθέσιμo μόνο για PC.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το επερχόμενο Far Cry 6, δεν θα διαθέτει ray tracing στις κονσόλες.

Η επικεφαλής developer της Ubisoft 3D Team, Stephanie Brenham, σε συνέντευξή της στο WCCFTech, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι δεν θα διαθέτει ray-tracing στις κονσόλες, καθώς επέλεξαν αντ' αυτού να δώσουν προτεραιότητα στα 4K στα 60fps στις νέες κονσόλες.

H Stephanie Brenham δήλωσε: "To ray tracing είναι ένα χαρακτηριστικό μόνο για PC. Στις κονσόλες, ο στόχος μας ήταν να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του υλικού, βελτιστοποιώντας την απόδοση με στόχο τα 4K και επιτυγχάνοντας 60 FPS, για παράδειγμα, ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε ότι τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως το δυναμικό σύστημα καιρού μας, υποστηρίζονται σε όλες τις πλατφόρμες". Η λειτουργία FidelityFX Super Resolution της AMD είναι επίσης αποκλειστική και στην έκδοση PC του Far Cry 6, σύμφωνα με το site VG247. Η Ubisoft διευκρίνισε τη δήλωση και σημείωσε ότι η απόφαση ελήφθη επίσης για να "παραμείνει συνεπής η εμπειρία στην προηγούμενη γενιά κονσολών".

Οι εκδόσεις της νέας γενιάς του τίτλου θα έχουν καλύτερα HD textures, υψηλότερα επίπεδα λεπτομέρειας και μεγαλύτερες αποστάσεις σχεδίασης σε σύγκριση με τις εκδόσεις για το PlayStation 4, το PlayStation 4 Pro, το Xbox One και το Xbox One X.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification