Το Call of Duty του 2022 θα είναι sequel του Modern Warfare

New
Το Call of Duty του 2022 θα είναι sequel του Modern Warfare

Το Call of Duty του 2022 θα είναι sequel του Modern Warfare

Θα περιλαμβάνει και Κολομβιανά καρτέλ ναρκωτικών.

Οι fans του Call of Duty ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του Call of Duty: Vanguard και του νέου χάρτη στο Warzone, αλλά τι έρχεται στη συνέχεια; Ο Tom Henderson αναφέρει ότι το Call of Duty του 2022 έχει την κωδική ονομασία Project Cortez και θα είναι συνέχεια του Modern Warfare του 2019. Όπως και με εκείνο το παιχνίδι, θα αναπτυχθεί από την Infinity Ward.

Οι πηγές του VGC υποστηρίζουν τα λεγόμενα του Henderson. Η συνέχεια της ιστορίας του Modern Warfare θα ακολουθήσει τους αμερικανούς στρατιώτες που θα πολεμήσουν εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, σύμφωνα πάντα με τον Henderson. Το κωδικό όνομα Project Cortez μπορεί να είναι μια αναφορά στον κακό, Felix Cortez, από την ταινία του Harrison Ford του 1994 Clear and Present Danger.

 

 

Δεδομένης της συνηθισμένης τριετούς εναλλαγής στην ομάδα ανάπτυξης, το 2022 θα ήταν η σειρά της Infinity Ward να αναλάβει τα ηνία, μετά την προσπάθεια της Treyarch στο Black Ops Cold War και της Sledgehammer στο Vanguard. Το να κάνει η Infinity Ward ένα sequel του Modern Warfare του 2019 δεν θα ήταν έκπληξη. Όχι μόνο γιατί το παιχνίδι ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά και γιατί τελείωσε με ένα cliffhanger.

Τόσο ο Henderson όσο και το VGC έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν πράγματα με ακρίβεια πολλές φορές στο παρελθόν σχετικά με το Call of Duty. Ωστόσο, η Activision δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το επόμενο Call of Duty. Oπότε τίποτα δεν επιβεβαιώνεται σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε για την open beta του Call of Duty: Vanguard. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification