Το Back 4 Blood θα είναι always online

Το Back 4 Blood θα είναι always online

Το Back 4 Blood θα είναι always online

Η Turtle Rock Studios ψάχνει τρόπους για υποστηρίξει και το offline.

Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios ανακοίνωσε ότι το Back 4 Blood θα είναι always online ακόμα και για το campaign του, όπου μπορείτε να παίζετε μόνοι σας.

Σε δημοσίευσή της στο Twitter όμως δήλωσε ότι αυτό θα ισχύει τουλάχιστον για την κυκλοφορία του Back 4 Blood και ότι ψάχνει τρόπους ώστε να μπορείτε αργότερα να παίζετε και offline: Ψάχνουμε τρόπους για υποστηρίξουμε το offline στο μέλλον, όμως στην κυκλοφορία θα χρειαστείτε σύνδεση στο internet για να παίξετε. Η Turtle Rock Studios όμως, επιβεβαίωσε ότι μόνο ο παίκτης που φτιάχνει το κάθε party θα χρειάζεται να έχει αγοράσει το DLC και θα μπορεί να το παίξει όλη η ομάδα.

Νέο τρέιλερ δείχνει το PvP Swarm mode

Κατά τη διάρκεια της Ε3 2021 παρουσιάστηκε το Swarm mode για το οποίο ο lead designer, Brandon Yanez, δήλωσε ότι αναδεικνύει στα στοιχεία συνεργασίας που υπάρχουν στο Campaign mode του Back 4 Blood και δίνει την δική του ματιά στο team-based strategy.

Στο Swarm mode δύο ομάδες των τεσσάρων ανταγωνίζονται για την καλύτερη επίδοση σε τρία rounds και σε κάθε round εναλλάσσονται μεταξύ Cleaners και Ridden. Οι Cleaners μαζεύουν πόντους αναλόγως με τον πόσο χρόνο που καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί και να αντέξουν τις επιθέσεις των Ridden. Όποια από τις ομάδες καταφέρει να παραμείνει ζωντανή για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κερδίζει.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Δείτε περισσότερα gameplay videos για το Back 4 Blood και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification