Far Cry 6 videos στην E3 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Far Cry 6 videos στην E3 2021

Far Cry 6 videos στην E3 2021

Νέα στοιχεία για τα όπλα, το stealth και τα pets. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/21] Η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο εκτενές βίντεο για το Far Cry 6 στην E3 2021.

Ο δικτάτορας Anton Castillo, φέρεται να θέλει να συλλάβει τον γιο του Diego στο σχετικό cinematic, καθώς συμμαχεί μαζί με επαναστάτες. Στο βίντεο βλέπουμε την θηλυκή εκδοχή του χαρακτήρα Dani Rojas.

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχετε τους Vaas, Pagan Min και Joseph. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι κακοί των παλαιότερων Far Cry θα είναι διαθέσιμοι με την αγορά του Season Pass, ακριβώς όπως είχε αρχικά φημολογηθεί.

[UPDATE: 13/6/21 - Οι κακοί επιβεβαιώθηκαν και επίσημα] Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι οι κακοί Vaas Montenegro, Pagan Min και Joseph Seed, θα είναι playable με το season pass του Far Cry 6. Κάθε κακός θα έχει ένα δικό του θεματικό level, το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο διεστραμμένο μυαλό του και κάθε DLC θα σας κάνει ολοένα και πιο δυνατούς. Όσο επιβιώνετε θα ξεκλειδώνετε perks και θα βρίσκετε νέα όπλα. Με κάθε θάνατό σας, θα ξεκινάτε το εκάσοτε Level από την αρχή και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την γνώμη σας για να διεισδύσετε βαθύτερα στην νοητική κατάσταση κάθε κακού.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

Το season pass θα έχει επίσης το Far Cry 3: Blood Dragon (σε Remastered έκδοση), που αποτελεί ένα αγαπητό spin-off του Far Cry 3 που θυμίζει ταινία δράσης της δεκαετίας του '80. Στο Far Cry 6 θα σας δίνει για in-game αντικείμενα διάφορα όπλα, ένα όχημα και ένα ρομπότ pet με το όνομα K-9000.

Ο Omar Bouali, content director της Ubisoft Toronto, δήλωσε: "Το πιο σημαντικό πράγμα όταν δημιουργείς έναν καό του Far Cry αποτελεί το γεγονός ότι είναι μοχθηρός ή σοκαριστικός. Είναι κάποιος που θα μπορούσε να κάτσει απέναντί σου σε ένα γεύμα και να σε γοητεύσει , ώστε να πιστεύεις όλα όσα πιστεύει, όσο διεστραμμένα και σοκαριστικά κι αν είναι, θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα. Όταν δημιουργούσαμε τον Anton, είχαμε πολλές εμπειρίες να του δώσουμε, καθώς όταν σκέφτεστε το Far Cry, σκέφτεστε την πλούσια κληρονομιά που έχει αφήσει με τους κακούς. Το όνειρό μας ήταν να τιμήσουμε την παράδοση των κακών του Far Cry και να παρουσιάσουμε μια νέα εμπειρία".

Στο season pass θα συμμετάσχουν όλοι οι αρχικοί voice actors των κακών, δηλαδή ο Michael Mando ως Vass, ο Troy Baker ως Pagan Min και ο Greg Bryk ως Joseh Seed.

[UPDATE 2: 14/6/21 - Νέο βίντεο στη συνέντευξη τύπου της Microsoft] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft, η Ubisoft παρουσίασε ένα ακόμη gameplay trailer για το Far Cry 6.

Σε αυτό μας έδειξε ορισμένα από τα όπλα που θα ελέγχουμε. Είδαμε αρκετά rifles με σκόπευτρο, τόξα ή ακόμα και μπαζούκα. Θα μπορούμε να πολεμήσουμε τόσο stealth, όσο και full action και βέβαια να προσλάβουμε ζωάκια, από σκυλάκια μέχρι  και...πετεινούς! Θα υπάρχουν επίσης silent takedowns για όσους παίξουν με stealth, αλλά και snipers.

Στο Far Cry 6 θα έχετε και DIY (Do It Yourself) όπλα, μιας και οι Κουβανοί θα αξιοποιούν εξαρτήματα που θα βρίσκουν, καθότι ο David Grivel, game designer, δήλωσε ότι "Οι  εισαγωγές είναι ακριβές, άρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν εξαρτήματα που έχουν ήδη". Το CD Shooter, το οποίο εκτοξεύει...CD και ταυτόχρονα παίζει μουσική, είναι ένα από τα πιο αστεία όπλα που έχουμε δει! 

Θα χρησιμοποιείτε επίσης backpacks για περιορισμένη χρήση, τα οποία θα ποικίλουν, από rocket barrage και healing backpack, μέχρι φλογοβόλο. Επίσης, θα υποστηρίζεται και Co-op.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για την κάμερα τρίτου προσώπου του Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 12/06/2021 23:23
Μια σούμα των κακών μου έρχεται εμένα :D
Θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω από την αρχή όλη την σειρά. Βλέπω κάθε φορά το hype αλλά δεν το νιώθω και εγώ ο ίδιος. Έχουμε δρόμο ακόμα και περίπου την περίοδο που θα κυκλοφορήσει το FarCry 6, σκοπεύω να ασχοληθώ με την σειρά. Γιατί όχι να παίξω το game στο PS5...
#2 Frazzle (Level 20) 13/06/2021 02:44
Ενδιαφέρον concept, αναμένουμε για περισσότερα.
#3 Xintzi (Level 20) 13/06/2021 16:08
Ποιος περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν έχω χάσει Far Cry game και αυτή τη φορά θα το πάρω από τους πρώτους. Μου άρεσε η ιδέα να μπορείς να παίξεις σαν Vaas και αναμένω να δω τι θα γίνει και με το story του παιχνιδιού τελικά και το μυστήριο γύρω από το παιδί αυτό.
Notification