Το Far Cry 6 θα έχει online Co-op

Το Far Cry 6 θα έχει online Co-op

Το Far Cry 6 θα έχει online Co-op

Νέες δηλώσεις από τον game director της Ubisoft.

Η Ubisoft πραγματοποίησε πρόσφατα ένα AMA για να συζητήσει όλα τα θέματα του Far Cry 6, αποκαλύπτοντας ότι η καμπάνια του επερχόμενου Οpen-world FPS θα παρέχει την δυνατότητα για online Co-op.

Απαντώντας σε έναν χρήστη του Reddit, ο game director Alexandre Letendre επιβεβαίωσε ότι το Far Cry 6 θα διαθέτει ένα online cooperative mode παρόμοιο με το Far Cry 5, όπου οι παίκτες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους για να προκαλέσουν όλεθρο στον κόσμο του παιχνιδιού. O game director Alexandre Letendre δήλωσε "Ναι, το Far Cry 6 θα είναι πλήρως συμβατό με το online multiplayer του Far Cry 5, πείτε το στους φίλους σας, είναι πολύ διασκεδαστικό το Far Cry".

Το Far Cry 6 έχει γίνει θέμα συζήτησης λόγω της σύγχυσης γύρω από το πολιτικό θέμα του παιχνιδιού. Ο narrative director της Ubisoft Navid Khavari δήλωσε ότι μια ιστορία για την επανάσταση "πρέπει" να έχει πολιτικό θέμα. Ο Khavari ανέφερε επίσης ότι η επιλογή του φύλου του πρωταγωνιστή ήταν "σημαντική" για τη Ubisoft, υπογραμμίζοντας περαιτέρω πόσο πολιτικό περιεχόμενο μπορεί να έχει η ιστορία του παιχνιδιού. Αυτό έρχεται μετά την αποκάλυψη του gameplay στις 28 Μαΐου, όπου παρουσιάστηκαν διάφορες πτυχές του Far Cry 6, συμπεριλαμβανομένων των πολλών περίεργων όπλων που μπορούν να αποκτήσουν οι παίκτες και το σύνολο των ζώων που αποτελούν τους συντρόφους "Amigo".

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification