• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Activision έβγαλε DLC για το Call of Duty για να κάνει δωρεά σε Αμερικανούς βετεράνους τους στρατού

Η Activision έβγαλε DLC για το Call of Duty για να κάνει δωρεά σε Αμερικανούς βετεράνους τους στρατού

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Activision έβγαλε DLC για το Call of Duty για να κάνει δωρεά σε Αμερικανούς βετεράνους τους στρατού

Η Activision έβγαλε DLC για το Call of Duty για να κάνει δωρεά σε Αμερικανούς βετεράνους τους στρατού

Συγκεκριμένα του ιατρικού προσωπικού.

Η Activision έχει ως στόχο να μαζέψει δωρεές ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων, για να βοηθήσει στο να βρει δουλειά σε βετεράνους του Αμερικανικού στρατού.

Για τον σκοπό αυτό ξεκίνησε μία καμπάνια στο Call of Duty για την υποστήριξή τους. Αυτή γίνεται αν αγοράσετε ένα νέο DLC για τα Call of Duty: Black Ops και Warzone. Η καμπάνια της Activision ονομάζεται Call of Duty Endowment Medical Heroes και έχει ως στόχο να τιμήσει το νοσηλευτικό προσωπικό.

Το DLC είναι διαθέσιμο από τώρα και περιλαμβάνει ένα νέο Operator skin βασισμένο στον Timothy Hobbs Jr., έναν Αμερικανό βετεράνο του στρατού που υπηρέτησε στο υγειονομικό και είναι μεγάλος fan του Call of Duty. Ο Hobbs είχε υπηρετήσει σε πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ παρείχε και ανθρωπιστική βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο μετά τον τυφώνα "Μαρία".

Ο Bobby Kotick, διευθύνων σύμβουλος της Activision, δήλωσε: "Η ανεργία και η υποαπασχόληση έχουν πλήξει σημαντικά τους βετεράνους του Αμερικανικού στρατού, ακόμη περισσότερο κατά την πανδημία και θέλουμε να παρέχουμε υποστήριξη μέσα από τους φανταστικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά για την μετάβαση των πρώην στρατιωτικών σε ουσιαστική απασχόληση.

Πέρα από το DLC, υπάρχει και ένα Revival Challenge στο Warzone. Μέχρι τις 9 Μαϊου, όποιος κάνει revive πέντε παίκτες στο Battle Royale mode, θα λάβει μία Call of Duty Endowment calling card. Αν αυτή αποκτηθεί από ένα εκατομμύριο παίκτες, τότε η Activision θα διοργανώσει ένα double XP event. Τέλος, η Activision δήλωσε ότι θα κάνει δωρεά ένα δολάριο στο Call of Duty Endowment για κάθε άτομο που θα ολοκληρώνει το challenge, με όριο το ένα εκατομμύριο δολάρια. Η Activision θέλει επίσης να μαζέψει 2 εκατομμύρια δολάρια από το DLC, άρα συνολικά θα δωρίσει 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Hobbs δήλωσε: "Υπάρχει πρόβλημα στο να βρίσκουν οι βετεράνοι στρατιωτικοί του ιατρικού τομέα δουλειά. Πολλοί που έχουν τα προσόντα μένουν εκτός συνεντεύξεων, γιατί δεν έχουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για περίθαλψη πολιτών, αλλά ελπίζουμε να το αλλάξουμε αυτό. Επικροτώ την προσπάθεια του Call of Duty Endowment".

Η Activision ανακοίνωσε επίσης ότι η πετρελαϊκή εταιρεία Pilot Company δώρισε 100.000 δολάρια στην καμπάνια της, τα οποία θα δοθούν για να βρουν 200 βετεράνου εργασία. Μέχρι σήμερα, το Call of Duty Endowment έχει βρει δουλειά σε πάνω από 81.000 βετεράνους και έχει ως στόχο να φτάσει τους 100.000, μέχρι το 2024. Σύμφωνα με την Activision, το κόστος για να βρει ένας βετεράνος εργασία ήταν 515 δολάρια το 2020, που ισοδυναμεί με το 1/6 σε σχέση με το κόστος από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ.

Δωρεάν skin
H Raven Software ανακοίνωσε ότι θα δώσει δωρεάν το skin "Tortured & Rescued", ώστε να αποζημιώσει όσους συμμετείχαν στο Hunt For Adler Limited Time Event, όπου παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα.

Δείτε τι συνέβη με το νέο patch του Call of Duty: Warzone, εξαιτίας του οποίου το παιχνίδι δεν τρέχει σε ορισμένα PC.

Δείτε τον παίκτη στο Call of Duty: Warzone που κυνηγάει τους cheaters μέσα στα γραφικά και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification