Ειδήσεις και φήμες για το Battlefield 6

Hot
Ειδήσεις και φήμες για το Battlefield 6

Ειδήσεις και φήμες για το Battlefield 6

Τα πρώτα screenshots διέρρευσαν online. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/4/21] Η EA ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Battlefield για φορητές συσκευές μαζί με το Battlefield 6. Το νέο Battlefield mobile θα είναι standalone και έχει αναπτυχθεί από την Industrial Toys μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης του Battlefield, DICE. Οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει όμως η EA δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες. Το project των φορητών συσκευών θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Η DICE ανακοίνωσε το επερχόμενο Battlefield για φορητές συσκευές στο σημερινό blog post όπου επιβεβαίωσε επίσης και την συμμετοχή της EA Gothenburg στην ανάπτυξη του επόμενου Battlefield για PC και κονσόλες. Η EA μπαίνει στην λίστα των DICE LA, Criterion και φυσικά της βασικής ομάδας της DICE στην Σουηδία, οι οποίες συνεργάζονται για την κυκλοφορία του επόμενου Battlefield. Αυτό σημαίνει ότι τέσσερις ομάδες ανάπτυξης εργάζονται επάνω στο project κάτι που σύμφωνα με την EA αποτελεί την μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες ενός Battlefield project.

Ο general manager της DICE, Oskar Gabrielson μίλησε σχετικά με το Battlefield που θα κυκλοφορήσει φέτος για PC και κονσόλες: "Έχει όσα αγαπάμε στο Battlefield και τα ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο. Επική κλιμάκωση, ολοκληρωμένος στρατιωτικός πόλεμος, τρελές και μη αναμενόμενες στιγμές μαζί με ακόμα περισσότερους παίκτες και αντάρες από ποτέ. Όλα αυτά είναι εφικτά χάρις στις κονσόλες νέας γενιάς και του νέου hardware στα PC."

H DICE δήλωσε ότι σύντομα θα αποκαλύψει το επερχόμενο Battlefield χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. To Battlefield 6 (η ονομασία δεν έχει ανακοινωθεί) θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για PC και κονσόλες.

[UPDATE: 1/5/21 - Το sandbox στοιχείο] Η Laura Miele, επικεφαλής των EA Studios, δήλωσε σε συνέντευξή της για το Battlefield 6: "Το παιχνίδι θα έχει νέα modes τα οποία θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες για να έχουν στιγμές που μπορούν να βιώσουν μόνο στα Battlefield games, με το χαρακτηριστικό Sandbox στοιχείο της σειράς.

Η Miele είπε συγκεκριμένα: "Θα ξεχωρίζει το sandbox στοιχείο που η EA DICE παρείχε πάντοτε στους παίκτες με τα όπλα, τα οχήματα και το μοντέλο καταστροφής περιβάλλοντος. Αυτές οι στιγμές συμβαίνουν μόνο στο Battlefield. Στη νέα έκδοση βασίζουμε μέρος της στρατηγικής μας σε αυτό. Τα νέα modes που θα προσθέσουμε στην εμπειρία του παιχνιδιού υπηρετούν αυτή την δυνατότητα που θέλουμε να δώσουμε στους παίκτες και που θα έχει αντίκτυπο στην εμπειρία τους.

Το νέο Battlefield θα ανακοινωθεί μέσα στην Άνοιξη. Αναπτύσσεται από τέσσερις εταιρείες ανάπτυξης και την μεγαλύτερη ομάδα που έχει διαθέσει ποτέ η EA. Θα περιέχει στρατιωτικές συρράξεις μεγάλης έκτασης. Παράλληλα, η EA ετοιμάζει και ένα Battlefield για κινητά από την Industrial Toys, της οποίας ηγείται ο πρώην developer του Halo, Alex Seropian.

[UPDATE 2: 2/5/21 - Οι πρώτες εικόνες διέρρευσαν online] Ο χρήστης του Twitter Tom Henderson, έκανε μια ανάρτηση των πρώτων δύο screenshots του Battlefield 6. Δείτε τις παρακάτω.

 battlefield 6 1

 

battlefield 6

[UPDATE 3: 12/5/21 – Θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 και στις κονσόλες της προηγούμενη γενιάς] Ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, Andrew Wilson, σε συνομιλία με τους επενδυτές, επιβεβαίωσε ότι το Battlefield 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2021, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς.

Ο Wilson δήλωσε ότι οι νέες κονσόλες επιτρέπουν στο Battlefield να κάνει περισσότερα στα θέματα περισσότερων παικτών, καταστροφές εντός παιχνιδιού κλπ και έτσι θα δημιουργήσουν στιγμές που μπορούν να γίνουν μόνο στο Battlefield. Συγκεκριμένα είπε: "Το παιχνίδι έχει ότι αγαπούν οι fans στα Battlefield: Επική κλίμακα, απροσδόκητες στιγμές, καταστροφές που αλλάζουν το παιχνίδι και όλα αυτά πάνε στο επόμενο επίπεδο, λόγω της δύναμης των νέων κονσολών και των PC. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε το παιχνίδι στους fans μέσα στο επόμενο μήνα και να μοιραστούμε πολλά περισσότερα για αυτό μέσα στο καλοκαίρι".

Ο CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen δήλωσε επίσης: "Θα είναι πολύ καλό σε οποιαδήποτε κονσόλα, αλλά ειδικά οι εκδόσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς θα είναι το κάτι άλλο".

[UPDATE 4: 4/6/21 - Live service]  Η EA δήλωσε σε meeting επενδυτών, ότι θα προωθήσει στο εξής το Battlefield ως υπηρεσία live service. Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε συγκεκριμένα: "Έχουμε ένα πλάνο για το πως θα ξεκινήσουμε την triple-A premium εμπειρία, που θα είναι πραγματικά καινοτόμος στην κατηγορία της και το πως θα αναπτύξουμε μία υπηρεσία live service μακροπρόθεσμα". Το Battlefield 6 θα λανσαριστεί ως "εμπειρία triple-A premium η οποία θα αναπτύσσεται σταδιακά ώστε να κρατήσει τους χρήστες όπως πρέπει.

Διαβάστε τις φήμες που ήθελαν ανακοίνωση του Battlefield 6 τον Μάιο και συζητήστε για το επερχόμενο FPS της ΕΑ στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification