Οι servers του Call of Duty έχουν πέσει

Οι servers του Call of Duty έχουν πέσει

Οι servers του Call of Duty έχουν πέσει

Για μεγάλο ποσοστό των παικτών.

Οι servers των Call Of Duty: Black Ops Cold War και Warzone παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα, με πολλαπλούς χρήστες να αναφέρουν ότι έχουν πέσει.

Ουρές αναμονής παρουσιάζονται στους παίκτες όταν αυτοί επιχειρούν να μπούνε σε ένα match. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες σχετικά με το τι έριξε τους servers. Σύμφωνα με την σελίδα υποστήριξης της Activision, τα δύο games “αντιμετωπίζουν θέματα σύνδεσης”, τα οποία είναι υπό διερεύνηση με σκοπό την άμεση επιδιόρθωσή τους. Δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς οι servers θα είναι ξανά online, με την Activision ωστόσο να αναφέρει πως “δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τις online υπηρεσίες μας όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Πολλοί παίκτες αναφέρουν πως βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες ουρές αναμονής όταν επιδιώκουν να μπουν σε ένα match. Οι λιγότεροι τυχεροί δεν μπορούν καν να συνδεθούν στους servers. Το Gaming Intel ανέφερε πως ορισμένοι παίκτες έχουν λάβει μηνύματα που λένε πως “οι servers βρίσκονται σε μεγάλη χρήση” και ότι θα “τοποθετηθούν σε ένα παιχνίδι σύντομα”. Άλλοι παίκτες βρίσκονται αντιμέτωποι με error codes που δεν βγάζουν νόημα όπως τα “Yorker 43 Good Wolf” και "A.B.C.D,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-V,-,-,-,". Όσοι επιδιώκουν να παίξουν το single-player mode του Call of Duty: Black Ops Cold War αντικρίζουν το μήνυμα "An error occurred: Ida 202 Kinetic Tank".

Τα προβλήματα δεν παρουσιάζονται σε όλους τους παίκτες. Αν και κάθε πλατφόρμα παρουσιάζει θέματα σύνδεσης για το Call of Duty: Black Ops Cold War, στο Call of Duty: Warzone υπάρχει θέμα μόνο για το PS4. Ούτε η Activision, ούτε η Raven Software ή η Treyarch Studios έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις σχετικά με τα θέματα στους servers μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Xintzi (Level 17) 05/03/2021 22:00
Ας ελπίσουμε να είναι για μικρό χρονικό διάστημα..
#2 ashbringer (Level 25) 07/03/2021 09:08
Εϊναι κάτι που μπορεί να συμβεί όσο προετοιμασμένη και να είναι μια εταιρεία.
Notification