• Ειδήσεις
  • FPS
  • Στο Call of Duty: Black Ops Cold War θα μπορείτε να παίξετε ως non-binary χαρακτήρας

Στο Call of Duty: Black Ops Cold War θα μπορείτε να παίξετε ως non-binary χαρακτήρας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο Call of Duty: Black Ops Cold War θα μπορείτε να παίξετε ως non-binary χαρακτήρας

Στο Call of Duty: Black Ops Cold War θα μπορείτε να παίξετε ως non-binary χαρακτήρας

Πέρα από τις επιλογές "Male" και "Female".

Στο Call of Duty: Black Ops - Cold War campaign θα μπορείτε να καθορίσετε το μυστικό ιστορικό του στρατιώτη σας και να δημιουργήσετε όνομα, χρώμα δέρματος, την ιστορία σας και για πρώτη φορά το φύλο σας.

Πέρα από τις επιλογές για male και female, πλέον υπάρχει για πρώτη φορά και επιλογή non-binary. Αν την επιλέξετε, τότε οι NPC θα αναφέρονται προς εσάς ως "they" και "them", τόσο φωνητικά, όσο και σε κείμενο. Η προσθήκη της επιλογής non-binary έγινε γιατί κάποιοι gamemrs διαμαρτυρήθηκαν κατά την αρχική αποκάλυψη του παιχνιδιού τον Αύγουστο.

Κατά την αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops - Cold War, οι επιλογές που είχαμε δει τότε ήταν Male, Female και Classified (Άνδρας, Γυναίκας και απόρρητο). Ο Dan Vondrak, creative director του παιχνιδιου, είχε δηλώσει τότε ότι το "Απόρρητο" δεν αφορά απαραίτητα εκπροσώπηση κάποιας ομάδας. "Αν δεν έχουμε την επιλογή που θέλει κάποιος, την αφήνουμε απόρρητη, ώστε να γίνουν ο μυστηριώδης χαρακτήρας Black Ops που θέλουν".

Μετά από μια σειρά επικριτικών σχολίων μέσω των social media από την μεριά του LGBTQ+ community, η Treyarch αποφάσισε να εισάγει την εν λόγω επιλογή.

Δείτε ακόμη ένα bug που απενεργοποιεί τα χειριστήριά σας.

Διαβάστε περισσότερα για το multiplayer του Call of Duty: Black Ops Cold War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/11/2020 08:37
Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες επιλογές έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα όσον αφορά τη δημιουργία χαρακτήρα. Επίσης καλό είναι σε όλα τα games να δίνεται η επιλογή πριν ξεκινήσουν για το αν θα ήθελε ο παίκτης να έχει ενα χαρακτήρα ομοφυλόφιλο η ετερόφυλο κλπ. Πχ στο Last of Us 2 θα ήθελα να έχω την Ellie ως straight χαρακτήρα στις προτιμήσεις της.
Notification