Φήμη: Ο γιος του μονάρχη στο Far Cry 6 είναι ο Vaas νέος

Hot
Φήμη: Ο γιος του μονάρχη στο Far Cry 6 είναι ο Vaas νέος

Φήμη: Ο γιος του μονάρχη στο Far Cry 6 είναι ο Vaas νέος

Με αφορμή την χθεσινή αποκάλυψη.

Στο livestream χθες από την Ubisoft, είδαμε ότι ο γιος του προέδρου της Λατινικής χώρας έχει αρκετές ομοιότητες με τον Vaas.

Στο Far Cry 6 βλέπουμε τον Giancarlo Esposito στον ρόλο του κυβερνήτη ενός τροπικού παράδεισου. Στα περισσότερα Far Cry έχουμε το ίδιο σκηνικό πάνω κάτω, με την εξαίρεση του Primal, ωστόσο ξέρουμε ότι κάθε νέο Far Cry δεν συνδέεται με το προηγούμενο, αυτό ίσως να αλλάξει με το Far Cry 6. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές φήμες ότι το Far Cry 6 πρόκειται για prequel του δημοφιλούς Far Cry 3, με χρήστες από όλο τον κόσμο να επισημαίνουν μερικές λεπτομέρειες του ποστερ που υποδηλώνει την επιστροφή του Vaas.

Οι “αποδείξεις” όσον αφορά την επιστροφή του Vaas δεν είναι και τόσο ισχυρές, ωστόσο μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω: Το παιδί που απεικονίζεται στο ποστερ είναι ο Diego, γιός του Anton Castillo (Giancarlo Esposito), ο οποίος διοικεί το νησί του Yara. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού: “Ο Castillo προσπαθεί να επαναφέρει το έθνος του στις παλιές του δόξες, με τον γιό του, Diego, να ακολουθεί τα αιματοβαμμένα βήματά του”. Επίσης, το σκίσιμο στο φρύδι χαρακτηρίζει και τον Vaas και τον Diego. Είναι μια αρχή, αλλά όχι κάποιο αδιάσειστο στοιχείο.

Αρχικά, ο Vaas έχει backstory και αναφέρεται ότι γεννήθηκε στα Rook Islands το 1985. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν κάποια στιγμή έφυγε από τα Rook Islands για να μείνει με τον πατέρα του ή κάτι τέτοιο. Ένα πιο ισχνό στοιχείο είναι πάλι η επίσημη περιγραφή του Far Cry 6, που χαρακτηρίζει το νησί του Yara ως “ένας τροπικός παράδεισος παγωμένος στον χρόνο”. Η λέξη “χρόνος” είναι το κλειδί αυτής της πρότασης, κάτι που δείχνει την σημαντικότητα των χρονικών περιόδων και το γεγονός ότι το Far Cry 6 ίσως διαδραματίζεται στο παρελθόν, όταν ο Vaas ήταν μικρός.

Το τελευταίο ίσως στοιχείο, είναι ότι ο Esposito και ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Vaas, Michael Mando, δουλεύουν μαζί στην τηλεοπτική σειρά Better Call Saul. Ακόμα, ο Mando είχε απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις από fans στο Reddit πριν από δύο μήνες και αναφερόμενος στον Vaas δήλωσε τα εξής: “Ο Vaas είναι το spirit animal μου, η συμμετοχή μου στην δημιουργία αυτού του χαρακτήρα είναι κάτι το οποίο θα θυμάμαι για πάντα. Πολλοί ακόμα με αναγνωρίζουν ως Vaas και ακόμα νιώθω την αγάπη των fans για αυτό τον χαρακτήρα, και αυτό με χαροποιεί. Ποιος ξέρει…. ίσως να τον υποδυθώ πάλι πολύ σύντομα; Σας ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε.”

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification