Το PUBG χρησιμοποιεί machine learning για να βρει τους cheaters

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Το PUBG χρησιμοποιεί machine learning για να βρει τους cheaters

Το PUBG χρησιμοποιεί machine learning για να βρει τους cheaters

Πληροφορίες

Format
FPS

Συνεργασία με δύο εταιρείες για το μεγάλο θέμα.

To PUBG έχει αρκετά προβλήματα με cheaters και το συγκεκριμένο θέμα έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για αρκετούς παίκτες του. Συνεχώς γίνονται νέες προσπάθειες για να γίνονται ban οι cheaters αλλά η επιτυχία δεν φτάνει το 100%. Τώρα η εταιρεία πειραματίζεται με νέο anti-cheat σύστημα στο οποίο θα συνεργαστεί με την BattlEye και την Uncheater, ειδικευμένα συστήματα που χρησιμοποιούν machine learning για την διαδικασία.

Το νέο σύστημα θα παρακολουθεί τους γενικούς ρυθμούς των παικτών και τις συνήθειές τους εντός του PUBG και σε περίπτωση που παρατηρήσει κάτι που είναι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θα ειδοποιεί για πιθανό cheat. Επίσης θα γίνει αδύνατο να γίνουν DLL injections αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να δουλέψει σωστά πάντα γιατί σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται σύγχιση ακόμα και με τα αρχεία του Steam ή του Discord. 100 άτομα συνολικά εργάζονται στην anti-cheat ομάδα του PUBG και καθημερινά εξετάζουν 3TB αρχεία. Με μεγάλη λεπτομέρεια παρακολουθούνται και οι περιοχές στις οποίες εκτελούνται τα cheat καθώς ενδέχεται να είναι μέρη τα οποία ευνοούν τα exploit.

Δείτε το ban που έγινε στο PUBG σε 12 παίκτες.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification