Deathloop

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Deathloop

Deathloop

Το story trailer παρουσιάστηκε στο PlayStation Showcase. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/1/19] Η ZeniMax κατοχύρωσε για λογαριασμό της θυγατρικής της εταιρείας, Bethesda, ένα video game με το όνομα "Deathloop".

Η ονομασία κατοχυρώθηκε στην Αμερική στις 26 Δεκεμβρίου και η περιγραφή του παιχνιδιού δείχνει ότι αφορά ένα online mobile game. Η κατοχύρωση πατέντας δεν σημαίνει με βεβαιότητα ότι θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης ή τουλάχιστον σχεδιασμού. Για παράδειγμα, η ZeniMax είχε κατοχυρώσει το Starfield το 2013 αλλά τελικά ανακοινώθηκε από την Bethesda στην E3 του 2018.

Η Bethesda γνώρισε επιτυχία με το Fallout Shelter, ωστόσο η υλοποίηση ενός Online mobile game σημαίνει ότι προφανώς θέλει να αφιερωθεί σοβαρά στο mobile gaming, όπως άλλωστε και η Blizzard. Διότι η ανάπτυξη ενός Online mobile game απαιτεί καθημερινή αφοσίωση τόσο από τους developers, όσο και από τους χρήστες. Βέβαια το όνομα δεν προδίδει κάποιο Online Elder Scrolls ή Online Fallout, αλλά κάτι το διαφορετικό.

Θυμίζουμε ότι στην ορολογία των games, το "death loop" είναι μια κατάσταση στην οποία κάνετε Load ένα Save σας το οποίο όμως βρίσκεται σε σημείο όπου αναγκαστικά πεθαίνετε καθώς δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον εχθρό.

[UPDATE: 10/6/19 - Παρουσίαση στην E3 2019] Η εταιρεία ανάπτυξης Arkane Lyon ανακοίνωσε το Deathloop, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο αφροαμερικανοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ: 

[UPDATE 2: 12/6/20 - Νέο τρέιλερ από το Action Adventure FPS της Arkane Studios] Η πολυβραβευμένη ομάδα της Arkane Lyon δημιουργεί το Deathloop ένα πρωτότυπο Action Adventure FPS που θα σας επιτρέπει να διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να παίξετε, να ελίσσεστε με stealth σε διάφορα levels και να παίρνετε μέρος σε μάχες με όπλα.

Η νέα δημιουργία της Arkane Studios σας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες νησί ονόματι Blackreef, όπου λαμβάνει χώρα μία ατελείωτη μάχη μεταξύ δύο εξαιρετικών assassins. Παίζετε ως Colt, τον έναν από τους δύο assassin και προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να σταματήσετε αυτό το βρόχο χρόνου, ο οποίος έχει παγιδέψει το μέρος σε έναν ατελείωτο κύκλο. Η προσπάθειά σας είναι αρκετά δύσκολη, αφού ταυτόχρονα σας κυνηγάνε και οι κάτοικοι του νησιού. Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε χθες στην παρουσίαση του PS5 παρακάτω.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα όπλα σας και τις ικανότητές σας καλείστε να εξοντώσετε 8 σημαντικούς στόχους, οι οποίοι βρίσκονται διασκορπισμένοι μέσα στο χαοτικό Blackreef. Πετυχαίνοντας το στόχο σας πριν προλάβει να γίνει η επαναφορά της ημέρας θα μπορέσετε να σπάσετε και τον ατελείωτο βρόχο. Ωστόσο στις σκιές της πόλης παραμονεύει και η άλλη assassin της ιστορίας, η Julianna, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο να εξοντώσει τον Colt. Κάθε κύκλος θα είναι μία νέα εμπειρία για εσάς από την οποία θα μαθαίνετε νέες διαδρομές και τακτικές που θα σας βοηθήσουν για τις επόμενες φορές.

Το Action Adventure θα έχει και μία δόση multiplayer. Συγκεκριμένα, πέρα από το single player gameplay στο οποίο θα παίζετε ως Colt και θα προχωράτε την ιστορία του παιχνιδιού, θα μπορείτε να παίξετε και ως Julianna και να χαλάσετε τα όνειρα ενός άλλου παίκτη μπαίνοντας κρυφά στο campaign του. Η επιλογή για multiplayer είναι εντελώς προαιρετική. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε η Julianna να ελέγχεται μόνο από το ΑΙ.

[UPDATE 3: 18/8/20 - Καθυστερεί για το 2021] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Arkane Studios, το Deathloop θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 το Β' τρίμηνο του 2021. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα προλάβει το λανσάρισμα του PS5.

[UPDATE 4: 17/9/20 - Νέο τρέιλερ στο PS5 showcase] Στα πλαίσια του PS5 showcase, η Arkane Studios παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το Deathloop.  Δείτε το παρακάτω:

Κατά βάση έχουμε να κάνουμε με ένα FPS, στο οποίο έχετε υπερδυνάμεις και προσπαθείτε να δολοφονήσετε διάφορα άτομα, ενώ το στυλ του χαρακτηρίζεται από το χιουμοριστικό στοιχείο.

[UPDATE 5: 11/11/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Arkane Studios, η κυκλοφορία του Deathloop θα καθυστερούσε για το Β’ τρίμηνο του 2021 αλλά πλέον γνωρίζουμε και συγκεκριμένη ημερομηνία χάρη στο PS Store της Νέας Ζηλανδίας όπου εμφανίζεται με ημερομηνία κυκλοφορίας την 20 Μαΐου 2021.

Η σελίδα του PS Store αποκαλύπτει επίσης ότι το Deathloop θα έχει δύο επίσημες εκδόσεις, την standard και την deluxe. Η δεύτερη περιλαμβάνει διάφορα in-game επιπλέον στοιχεία, καθώς και ένα ψηφιακό αντίγραφο του soundtrack. Μέχρι στιγμής ούτε η Bethesda Softworks ούτε η Arkane Studios έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία, ωστόσο με δεδομένο ότι εμφανίστηκε σε επίσημη σελίδα του καταστήματος, φαίνεται ότι είναι μάλλον αξιόπιστη και δεν θα διαψευστεί.

Παρά την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft, o Phil Spencer έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί τις συμφωνίες της πρώτης για τα exclusives και πράγματι το Deathloop θα είναι PS5 exclusive για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Θα είναι διαθέσιμο επίσης σε PC, φαινομενικά επίσης από την 20 Μαΐου 2021, με τις εκδόσεις για Xbox Series X/S να καθυστερούν λόγω του exclusivity.

[Update 6: 15/11/2020 - Τελικά θα κυκλοφορήσει στο Steam] Η Bethesda δημιούργησε σελίδα για το Deathloop στο Steam.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Bethesda ανακοίνωσε πως το Deathloop θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο του 2021. Εκείνη τη στιγμή δεν έγινε ωστόσο γνωστό στο κοινό το κατά πόσο θα κυκλοφορήσει στο Steam ή μόνο στο Xbox service της Microsoft. Μία σελίδα στο Steam store με το όνομα του Deathloop φαίνεται να επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του FPS και στην πλατφόρμα της Valve.

Στο Deathloop οι παίκτες θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν 8 εχθρούς που κυκλοφορούν σε ένα νησί μέσα σε μόνο 24 ώρες με σκοπό να σταματήσουν τη συνεχή επανάληψη της ημέρας. Για να καταφέρουν να νικήσουν οι παίκτες θα χρειαστεί να καταλάβουν τα πολλά γεγονότα του νησιού και να κατανοήσουν τα mechanics του Deathloop.

[UPDATE 7: 8/4/21 – Παράταση στην κυκλοφορία του] Το Deathloop, το αναμενόμενο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας για PC και PS5 από την εταιρεία ανάπτυξης, Arkane, ωθήθηκε για το φθινόπωρο. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε μια σύντομη δήλωση από τον game director Dinga Bakaba και τον art director Sebastien Mitton, η ομάδα επέβαλε την καθυστέρηση στην επιθυμία να επιτύχει τους δικούς της ποιοτικούς στόχους χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση: "Δεσμευόμαστε για την ποιότητα και τη διατήρηση των φιλοδοξιών της ομάδας μας για το Deathloop διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια όλων στην Arkane. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για να επιτύχουμε τον στόχο μας: να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική, κομψή και συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες. Ζητούμε συγνώμη για την παρατεταμένη αναμονή και σας ευχαριστούμε όλους για το πάθος και τον ενθουσιασμό σας. Είναι το καύσιμο που τροφοδοτεί την δική μας δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά μας. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα για το Deathloop σύντομα". Δείτε το σχετικό tweet.

[UPDATE 8: 10/9/21 – Παρουσιάστηκε το story trailer] Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, παρουσιάστηκε το story trailer του Deathloop, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του.

Στο τρέιλερ αφηγητής είναι ο πρωταγωνιστής, Colt Vahn, ο οποίος δείχνει να έχει αγανακτήσει με τους Visionaries που είναι υπεύθυνοι για την φυλάκισή του στην χρονική λούπα του νησιού. Σε μια στιγμή αναφέρεται πως ο Colt ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του νησιού. Επίσης βλέπουμε διάφορα πλάνα από τους τρόπους που θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς, που θυμίζουν αρκετά προηγούμενους τίτλους της Arkane Studios, όπως τα Dishonored. Ένα παράδειγμα είναι η ικανότητα να ενώσετε πνευματικά τους εχθρούς και ότι κάνετε στον έναν, το παθαίνουν και οι υπόλοιποι. Θα έχετε την επιλογή να τους αντιμετωπίσετε αθόρυβα ή ξεκινήσετε το πιστολίδι. Λίγο πριν το τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τους οκτώ ανθρώπους που θα πρέπει να σκοτώσετε, για να καταφέρετε να δραπετεύσετε.

To Deathloop θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021 και ένα χρόνο μετά θα έρθει και στο Xbox Series X.

Διαβάστε για το νέο Space Action Platform Solar Ash και συζητήστε για το Deathloop στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 18/09/2020 08:16
Εντυπωσιακή και εκρηκτική δράση στο deathloop που είναι ίσως απο τους πιο πολυαναμενόμενο υς τίτλους για ps5 αλλά και για pc.
Notification