Δωρεάν περίοδος για το Squad

Hot
Δωρεάν περίοδος για το Squad

Δωρεάν περίοδος για το Squad

Παίξτε δωρεάν μέσα στο σαββατοκύριακο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/11/17] Το Multiplayer FPS της Καναδικής εταιρείας ανάπτυξης Offworld Industries βρίσκεται σε alpha στάδιο και θα είναι διαθέσιμο στο Early Access του Steam μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σκοπώς των developers είναι η τελική έκδοση να υποστηρίζει μαζικές μάχες 50 vs 50 παικτών με έμφαση στην ομαδικότητα και την συνεργασία στην τακτική. Οι μάχες θα διεξάγονται μεταξύ τεσσάρων factions (US Army, Russian Ground Forces, Insurgents και Irregular Militia), ενώ στο μέλλον θα προστεθεί και το British Army.

Από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου έως τις 11 το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να το παίξετε δωρεάν μέσω Steam και επιπλέον, καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα μπορείτε να το αγοράστε στη μισή τιμή, η οποία θα είναι 18,5 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE: 15/11/19 - Παίξτε το δωρεάν μέσα στο σαββατοκύριακο] Αν δεν μπορείτε να βρείτε τι να παίξετε μέσα στο σαββατοκύριακο, βρέθηκε λύση.

Το Squad είναι δωρεάν για το σαββατοκύριακο στο Steam. Η εταιρία ανάπτυξής του, Offworld Industries, το έβαλε δωρεάν για το σαββατοκύριακο ως τρόπο για να υποστηρίξει το StackUp, μια φιλανθρωπία η οποία υποστηρίζει του στρατιώτες και τους βετεράνους μέσω του gaming. Το StackUp διοργανώνει το “Call to Arms” event για το 2019 αυτό το σαββατοκύριακο.

Το event αυτό θα περιλαμβάνει livestreams από ομάδες αποτελούμενες από βετεράνους, οι οποίοι θα παίζουν Squad, Post Scriptum και Squad Ops. Ακόμα θα παίξουν και το SquadZ, το οποίο είναι το zombie mod του Squad. Για να δείτε το πρόγραμμα των livestreams κάντε κλίκ εδώ.

Για να κατεβάσετε το Squad κάντε κλίκ εδώ.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Squad και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/11/2017 10:25
Πολύ καλή τιμή.Εύχομαι να τα πάει καλά και να διακριθεί.
Notification