Φήμη: Η Ubisoft ίσως ετοιμάζει επανέκδοση του Far Cry 3

Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Ubisoft ίσως ετοιμάζει επανέκδοση του Far Cry 3

Φήμη: Η Ubisoft ίσως ετοιμάζει επανέκδοση του Far Cry 3

Teaser στη Facebook page της.

Η Ubisoft μας έβαλε ιδέες με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στην σελίδα της στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση δείχνει το Rook Island του Far Cry 3. Από πάνω η περιγραφή μεταφράζεται από την γαλλική γλώσσα ως "Το νησί που δεν φύγαμε ποτέ πραγματικά". Με αυτήν την περιγραφή μπορεί η Ubisoft να ήθελε να μας θυμίσει το μεγαλείο αυτου του Action-Adventure. Από την άλλη, η γαλλική εταιρεία ενδέχεται να ετοιμάζει κάποια επανέκδοση ή ενισχυμένη έκδοση για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Δείτε την φωτογραφία.

fary cry 3

Διαβάστε το review του Far Cry 3 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 03/05/2017 19:43
Αν γίνει κάποια επανέκδοση με καλύτερα γραφικά θα το πάρω σίγουρα (αν φυσικά δεν υπάρξουν θέματα)!Το Far Cry 3 ήταν απο τα πιο επικά παιχνίδια του είδους του που έχω παίξει.Μου άρεσε απο την αρχή μέχρι το τέλος!Αλλά επειδή είναι Ubisoft κρατάω το πιο μικρό καλάθι που υπάρχει :P Πλέον τους φοβάμαι στα πάντα.
#2 An arrow in the knee (Level 22) 03/05/2017 22:15
Το έχουν παρακάνει με τις επανεκδόσεις και τα remaster τελευταία. Το Far Cry 3 όχι μόνο θεωρείται αρκετά καλό παιχνίδι από μόνο του, αλλά δεν είναι και τόσο παλιό για να χρειάζεται επανέκδοση.Ελπί ζω να πάρουν μπρος περισσότερα φιλόδοξα νέα project, από κάθε εταιρία, μιας και τα νέα ΑΑΑ IP's ολοένα και λιγοστεύουν.
#3 ashbringer (Level 25) 04/05/2017 08:32
Θα ήθελα ένα νέο game απο πλευράς τους fps αλλά με καινούργιο σενάριο.Θα ήθελα να μπλέκει χωροχρόνο και διαφορετικούς χαρακτήρες και όλα μεταξύ τους παρελθόν,παρόν και μέλλον να επηρεάζονται.
#4 wavee (Level 15) 04/05/2017 13:12
Quoting An arrow in the knee:
Το έχουν παρακάνει με τις επανεκδόσεις και τα remaster τελευταία. Το Far Cry 3 όχι μόνο θεωρείται αρκετά καλό παιχνίδι από μόνο του, αλλά δεν είναι και τόσο παλιό για να χρειάζεται επανέκδοση.Ελπίζω να πάρουν μπρος περισσότερα φιλόδοξα νέα project, από κάθε εταιρία, μιας και τα νέα ΑΑΑ IP's ολοένα και λιγοστεύουν.


Επανεκδοση χρειαζονται όλα τα παιχνίδια που δεν εχουν βγει στο PS4 αφου όλα τα παιχνίδια PS1, PS2, PS3 δεν παιζουν στο PS4. Οποτε όλα θα επρεπε να βγουν καθως πολλοι δεν εχουν τις προηγούμενες κονσολες
Notification