Η PAX West θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο

Η PAX West θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο

Η PAX West θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο

Δεν θα απαιτεί εμβολιασμό.

Η Reedpop, εταιρία που αναλαμβάνει να οργανώσει events, επιβεβαίωσε ότι η PAX West θα πραγματοποιηθεί στο Seattle, με φυσική παρουσία, το διάστημα 3-6 Σεπτεμβρίου.

Τα περισσότερα events που πραγματοποιούνται στην Αμερική αυτό το διάστημα, απαιτούν από τους επισκέπτες να έχουν και το αποδεικτικό του εμβολιασμού τους, ωστόσο υπάρχουν και αυτά που δεν το απαιτούν, όπως η PAX West. Αν και είναι χαρμόσυνο νέο η επιστροφή του live κοινού, αυτό που απασχολεί αρκετούς είναι το αν τα μέτρα που θα υπάρξουν είναι αρκετά για την ασφάλεια των επισκεπτών, μιας και ο εμβολιασμός δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για τους παρευρισκόμενους.

Η επίσημη σελίδα του event περιλαμβάνει μια λίστα από προφυλάξεις που θα λάβουν οι διοργανωτές. Μερικές από αυτές είναι οι συχνές θερμομετρήσεις, οι μάσκες προσώπου και οι αποστάσεις. Το κατά πόσο τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν, ωστόσο, μένει να το δούμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, οι επισκέπτες μεγάλων events, παρουσιάζουν συμπτώματα κρυολογήματος, λίγες ώρες μετά. Συνήθως αυτό οφείλεται στο άγχος και την ταραχή που ίσως προκαλείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σχετικά περιστατικά έχουν παρατηρηθεί και σε επισκέπτες παλιότερων PAX events, και πιο ιδιαίτερα στο event του 2009.

Διαβάστε για το PAX Online 2021. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification