• Ειδήσεις
  • Events
  • Η EA ακυρώνει όλες τις esports διοργανώσεις της λόγω του κορωνοϊού

Η EA ακυρώνει όλες τις esports διοργανώσεις της λόγω του κορωνοϊού

Hot
Η EA ακυρώνει όλες τις esports διοργανώσεις της λόγω του κορωνοϊού

Η EA ακυρώνει όλες τις esports διοργανώσεις της λόγω του κορωνοϊού

Αναβάλλονται τα Apex Legends, FIFA 20 και το Madden NFL 20.

Η EA ανακοίνωσε ότι όλες οι διοργανώσεις της αναστέλλονται λόγω του κορωνοϊού. Η αναστολή ισχύει για όλα τα γεγονότα που χρησιμοποιούν τα παιχνίδια της EA, είτε αυτά εκτελούνται από την εταιρεία είτε είναι οργανωμένα από τρίτους.

«Η προτεραιότητά μας είναι να προστατεύουμε τους παίχτες μας, τους υπαλλήλους μας, τους υπαλλήλους των συνεργατών μας και τις κοινότητές μας», γράφει η EA σε μια ανάρτηση στο blog. "Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση γύρω από τον κορωνοϊό και να λαμβάνουμε ενημερωμένη καθοδήγηση από αξιωματούχους υγείας σε όλο τον κόσμο, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φορά για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα για να προχωρήσουμε με όλα τα ανταγωνιστικά live gaming live events και online broadcasts της EA". Μεταξύ των γεγονότων που αναστέλλονται είναι τα Apex Legends Global Series, η FIFA 20 Global Series, η FIFA Online 4 Live και η Madden NFL 20 Championship Series.

Σε ένα άλλο post στο blog, η EA περιγράφει περαιτέρω τα πρόσθετα βήματα που λαμβάνει η εταιρεία για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως το ότι όλοι οι εργαζόμενοι της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας εργάζονται από το σπίτι. "Έχουμε επίσης λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πωλητές και οι εργολάβοι που παρέχουν υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας θα συνεχίσουν να πληρώνονται, ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι στους ρόλους τους", γράφει η εταιρεία. Παρά τις αλλαγές αυτές, η EA δεν προβλέπει σημαντικές τροποποιήσεις στους οποιουδήποτε από τους τίτλους παιχνιδιών της.

Δείτε ακόμη τι γίνεται με τα θεματικά πάρκα λόγω του Κορωνοϊού και ενημερωθείτε για τον Κορωνοϊό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification