Νέες αυξήσεις τιμών στο Game Pass από την Microsoft

New
Νέες αυξήσεις τιμών στο Game Pass από την Microsoft

Νέες αυξήσεις τιμών στο Game Pass από την Microsoft

Θα εφαρμοστούν τον Σεπτέμβριο.

Η Microsoft ανακοίνωσε νέες αυξήσεις τιμών στο Game Pass, οι οποίες θα εφαρμοστούν τον Σεπτέμβριο.

Από τις 10 Ιουλίου, το Xbox Game Pass for Console θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο για νέους συνδρομητές όμως θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για τους ήδη υπάρχοντες. Πλέον οι νέοι συνδρομητές θα έχουν ως χαμηλότερα και οικονομικότερη βαθμίδα, το Xbox Game Pass Standard, το οποίο θα κοστίζει 15 δολάρια και θα διαθέτει μόνο ορισμένα games από το library και το online gaming (δεν έχει δοθεί η Ελληνική τιμή προς το παρόν).

Η τιμή του Xbox Game Pass Ultimate θα αυξηθεί από 14.99€ στα 17.99€ και μόνο σε αυτό θα συνεχίσουν να περιλαμβάνονται οι Day 1 κυκλοφορίες, το EA Play και το cloud gaming. Η ετήσια τιμή του Game Pass Core θα αυξηθεί από τα 59.99€ στα 69.99€, ενώ η μηνιαία τιμή του θα παραμείνει η ίδια. Τέλος, η μηνιαία τιμή του PC Game Pass θα αυξηθεί από 9.99€ στα 11.99€, όμως θα συνεχίσει να περιλαμβάνει Day 1 κυκλοφορίες.

Οι αλλαγές στις τιμές θα εφαρμοστούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τις ως τώρα φήμες για τις αυξήσεις τιμών και συζητήστε για την υπηρεσία της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification