Η Microsoft καταργεί το Game Pass του 1 ευρώ σε νέα accounts

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft καταργεί το Game Pass του 1 ευρώ σε νέα accounts

Η Microsoft καταργεί το Game Pass του 1 ευρώ σε νέα accounts

Εμείς σας έχουμε βρει όμως τρόπο να το αποκτήσετε.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι καταργεί τη συνδρομή του Game Pass με 1 ευρώ για νέους λογαριασμούς και θα εξετάσει "διαφορετικές προσφορές μάρκετινγκ".

Η προσφορά σας επέτρεπε να βάλετε συνδρομή Game Pass στο λογαριασμό σας, αρκεί να μην είχατε ποτέ στο παρελθόν. Πολλοί το χρησιμοποιούσαν για να παίζουν δωρεάν games με 1 ευρώ, χωρίς να τους ενδιαφέρει το gamerscore.

«Διακόψαμε την προηγούμενη προσφορά γνωριμίας για το Xbox Game Pass Ultimate και το PC Game Pass και αξιολογούμε διαφορετικές προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ για νέα μέλη στο μέλλον», δήλωσε η επικεφαλής επικοινωνίας του Xbox Kari Perez.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους το Xbox μπορεί να πήρε αυτή την απόφαση... είναι φυσικά δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα. Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερα από τους αρχικούς συνδρομητές παρά ένα ευρώ.

Υπάρχει ακόμα με 1,5 ευρώ!
Παρότι η προσφορά μόλις ακυρώθηκε, υπάρχουν ακόμα κωδικοί Xbox Game Pass Ultimate 30-60 ημερών για νέα accounts με μόλις 1,5 ευρώ! Κάντε γρήγορα κι αποκτήστε τους γιατί η τιμή θα ανεβαίνει συνέχεια αφού από ώρα σε ώρα θα σταματήσει η επίσημη πώλησή τους.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα όσα είπε η Blizzard για το Diablo 4 στο Game Pass και συζητήστε για το Game Pass στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification