Φήμη: Η next-gen κονσόλα της Nintendo έρχεται στα τέλη του 2024

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η next-gen κονσόλα της Nintendo έρχεται στα τέλη του 2024

Φήμη: Η next-gen κονσόλα της Nintendo έρχεται στα τέλη του 2024

Θα είναι "εκπληκτική και απολαυστική". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/2/23] Η εταιρεία αναλύσεων Ampere Analysis δήλωσε ότι το PlayStation 5 έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του 2022, σε σύγκριση με τα 18,5 εκατομμύρια για το Xbox Series X|S. Η Sony δημοσιεύει νέα στοιχεία για τις πωλήσεις του PS5 κάθε τρεις μήνες, αλλά η Microsoft δεν μοιράζεται πλέον τους αριθμούς πωλήσεων του Xbox, επομένως δεν είναι σαφές από πού ακριβώς παίρνει η Ampere τις πληροφορίες της πέρα από τις δικές της εκτιμήσεις.

Ωστόσο, η προσφορά του PS5 έχει ανακάμψει σημαντικά από τότε και λόγω αυτού, η Ampere είπε ότι αναμένει ότι η διαφορά μεταξύ των πωλήσεων PS5 και Xbox Series X|S θα μεγαλώσει το πρώτο εξάμηνο του 2023. Η αναφορά συνέχισε λέγοντας ότι μια next-gen κονσόλα της Nintendo θα κυκλοφορήσει "προς τέλος του 2024".

Υπήρχαν φήμες για ένα νέο, πιο ισχυρό Switch, εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Nintendo δεν τις επιβεβαίωσε ποτέ. Η Nintendo, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα πριν από το έτος...2100. Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Switch Lite το 2019 και ένα μοντέλο Switch OLED τον Οκτώβριο του 2021, αλλά όχι κάποιο Switch Pro.

Για το 2022 συνολικά, σε παγκόσμια κλίμακα, οι συνολικές δαπάνες για video games μειώθηκαν κατά 7,8% σε ετήσια βάση σε 56,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση της Ampere. Η εταιρεία είπε ότι η καθυστέρηση σημαντικών games έως το 2023 και η έλλειψη διαθεσιμότητας για το PS5 και το Xbox Series X επηρέασαν τα συνολικά αποτελέσματα. Ενώ οι πωλήσεις από έτος σε έτος μπορεί να μειώθηκαν, η Ampere επεσήμανε ότι οι δαπάνες για ωιδεο γαμεσ παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 18% σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία από το 2019.

[UPDATE: 13/3/23 - Θα είναι εκπληκτική και απολαυστική] Ο Marketing executive της Nintendo, Doug Bowser, δήλωσε ότι η Nintendo είναι θετική με το Nintendo Switch και ότι δεν έχει ακόμη να ανακοινώσει κάτι για την επόμενη κονσόλα της, ωστόσο πρόσθεσε ότι: "Θα είναι εκπληκτική και απολαυστική".

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αύξηση παραγωγής του Switch και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Nintendo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification