Xbox Developer Direct

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Xbox Developer Direct

Xbox Developer Direct

Σε εξέλιξη. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 9/1/23] Η Microsoft θα παρουσιάσει τα νέα Xbox/PC games στις 25 Ιανουαρίου και ώρα 22:00. Σε αυτά όμως δεν συγκαταλέγεται το Starfield. Αυτό σύμφωνα με πηγές του Windows Central. Τo livestream θα λέγεται Xbox Developer Direct, κάτι που παραπέμπει στο Nintendo Direct.

Στο event θα παρουσιαστούν το Redfall και άλλα exclusives. Η απουσία του Starfield βέβαια είναι κάπως αναπάντεχη. Το πολυαναμενόμενο Action RPG/FPS αναμένεται μέσα στο 1ο εξάμηνο και το Redfall φημολογείται για τα τέλη Μαΐου.

Το Xbox & Bethesda Games Showcase είχε πολλά να επιδείξει τον Ιούνιο του 2022. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει αυτή τη φορά.

[UPDATE: 12/1/23 – Το Starfield θα έχει την δική του ξεχωριστή παρουσίαση] Η Microsoft και η Bethesda ανακοίνωσαν ότι παρόλο που το Starfield θα απουσιάζει από το επερχόμενο Xbox Developer Direct, θα έχει την δική του ξεχωριστή παρουσίαση.

Η πιο πρόσφατη παρουσίαση του Starfield ήταν τον Ιούνιο του 2022 ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Η πρώτη καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας που είχαν ήταν στις 11/11/22, όπου και πήρε και αναβολή.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X μέσα στο 2023.

Το Xbox Developer Direct θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, στις 22:00, ώρα Ελλάδος.

[UPDATE 2: 25/1/23 - Απόψε στις 22] Το Xbox Developer Direct θα διεξαχθεί απόψε στις 22:00, όταν και θα δούμε τα νέα games της Microsoft, από τα Xbox Game Studios και την Bethesda.

Δείτε το live παρακάτω.

[LIVE UPDATE] Η Microsoft έδειξε απόψε ορισμένα από τα νέα της games, συνοδεύοντάς τα με σχόλια από τους developers.

Για αρχή παρουσιάστηκε το νέο PvP mode του Minecraft Legends από την Mojang, η οποία εξήγησε πως θα αλληλεπιδρούν οι ομάδες μεταξύ τους όσον αφορά την πολιορκία ενός φρουρίου. Το PvP mode θα παίζεται από έως και 8 παίκτες (4v4) και θα είναι cross-platform. Στόχος κάθε ομάδας θα είναι να καταλάβει και να καταστρέψει την βάση του αντιπάλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Οι περιοχές για το PvP mode θα είναι procedurally generated. Επίσης, θα υπάρχουν και εχθροί για PvE. Τα resources κάθε ομάδας θα μπορούν να μοιραστούν μεταξύ παικτών. Κάθε παίκτης είτε θα χτίζει την βάση, είτε θα μαζεύει resources. Μετά θα υπάρχει η δεύτερη φάση, όπου οι ομάδες θα επιτίθενται η μία στην άλλη. Οι αμυνόμενοι παίκτες θα αποκρούουν τις επιθέσεις και παράλληλα θα μπορούν να χτίσουν, όπως π.χ. κανόνια. Οι developers στοχεύουν κάθε παιχνίδι να διαρκεί 20-30 λεπτά.

Το Minecraft Legends θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Το νέο Forza θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα έχει πάνω από 400 αυτοκίνητα και πάνω από 800 upgrades. Στα μοντέλα αυτοκινήτων θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο σχεδιασμό. Το damage και τα χώματα που θα δέχεται κάθε αυτοκίνητο θα είναι διαφορετικά κάθε φορά. Στον ήχο θα υποστηριχθεί Windows Sonic και Dolby Atmos. Θα υπάρχουν 20 διαφορετικά περιβάλλοντα, μεταξύ των οποίων 5 νέες τοποθεσίες, μία εξ αυτών στην Αφρική. Θα υπάρχουν 3 Terrabytes φωτογεωμετρίας για πιο ακριβή αναπαράσταση, έως και...10 φορές μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις των games. Θα υπάρχει και single-player career mode.

Hi-Fi Rush
Ανακοινώθηκε το Hi-Fi Rush, ένα Rhythm Action από τον Shinji Mikami της Tango Gameworks, director του πρώτου Resident Evil. Θα έχει ήρωα έναν νεαρό που θα επιθυμεί να γίνει ροκ σταρ. Ο ήρωας ονομάζεται Chai και θα έχει μαζί του μία γάτα που λέγεται 8O8. Οι επιθέσεις σας θα προσδίδουν ρυθμό στο παιχνίδι και θα πρέπει να έχετε μία ροή στις κινήσεις σας σε σχέση με την μουσική. Τα γραφικά είναι cel-chaded, ο χαρακτήρας θυμίζει Αμερικανό και τα animations και το στυλ μάχης θυμίζουν Ιαπωνικό Action game. Συνεπώς έχουμε έναν...ιδιαίτερο συνδυασμό. Στο gameplay όπως είδαμε θα χτυπάτε ρομπότ, θα υπάρχει combo meter όπου θα πρέπει να πατήσετε κουμπιά σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή (σ.σ. στο στυλ του Guitar Hero) αλληλεπιδράσετε και με το περιβάλλον και θα υπάρχουν διάφορα cutscenes.

Ο Chai θα κάνει παρέα με φίλους του που θα είναι και συμπολεμιστές στη μάχη. Κάθε level θα έχει διαφορετικό στυλ μουσικής και ένα boss fight στο τέλος του.

Το Hi-Fi Rush είναι διαθέσιμο από σήμερα για PC και Xbox Series X/S και μπορείτε να το παίξετε δωρεάν αν έχετε το Xbox Game Pass. Στη συνέχεια της παρουσίασης είδαμε το νέο expansion του The Elder Scrolls Online με την ονομασία Necron.

Redfall gameplay video
Η παρουσίαση της Microsoft έκλεισε με gameplay video του Redfall, στο οποίο η Arkane μας έδειξε πλάνα από τα περιβάλλοντα. Επίσης, παρουσιάστηκε ένα από τα αρχηγεία σας στο παιχνίδι, στα οποία θα μπορείτε να στρατοπεδεύσετε και να λάβετε αποστολές. Παρουσιάστηκε μία μάχη με εχθρό που ονομάζεται Shroud, ο οποίος σκοτεινιάζει μία περιοχή γύρω σας. Η μάχη δεν ήταν αρκετά εύκολη. Πάντως στα skills σας, εκτός από μηχανισμούς FPS θα έχετε και ένα ρεπερτόριο ικανοτήτων, όπως το να πετάξετε ένα γεράκι στον αντίπαλό σας, να χρησιμοποιήσετε ρομπότ για να αποσπάσετε την προσοχή του εχθρού σας ή να περάσετε εχθρούς ως...αόρατοι χωρίς να μπορούν να σας δουν καθόλου.

Το Redfall δείχνει αρκετά ατμοσφαιρικό και έχει μερικές μικρές horror πινελιές, καθώς αντιμετωπίζετε αρκετά επικίνδυνες οντότητες. Σε ένα σημείο του βίντεο υπάρχει teaser για boss fight. Στις αποστολές σας θα μπορείτε μεταξύ άλλων να σώσετε πολίτες από το να πέσουν στα χέρια των βαμπίρ. Για να καταστρέψετε μία φωλιά, θα πρέπει να ξεριζώσετε την καρδιά της και όλα τα βαμπίρ θα κάνουν το παν για να την προστατέψουν. Η απόλυτη απειλή που θα έχει τον ρόλο των μεγάλων bosses θα είναι οι Vampire Gods, οι οποίοι έχουν και αρκετά μεγάλο μέγεθος, όπως θα δείτε στο βίντεο!

Το Redfall θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαϊου για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για τα μπισκότα Oreo και συζητήστε περισσότερα για το Xbox Series X επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification