Η Microsoft σκεφτόταν να βάλει περιστρεφόμενο Xbox κουμπί στο Xbox One X

Ερμής Δερβίσης
Η Microsoft σκεφτόταν να βάλει περιστρεφόμενο Xbox κουμπί στο Xbox One X

Η Microsoft σκεφτόταν να βάλει περιστρεφόμενο Xbox κουμπί στο Xbox One X

Τελικά δεν το έκανε λόγω κόστους.

Σύμφωνα με αναφορά του GQ, Microsoft σκεφτόταν να κάνει περιστρεφόμενο το κεντρικό κουμπί του Xbox One X, έτσι ώστε το λογότυπο της κονσόλας να μένει πάντα στην σωστή θέση.

Ο Phil Spencer δήλωσε ότι η ιδέα άρεσε ομάδες marketing της Microsoft, καθώς δεν τους αρέσει να φαίνεται στραβά το λογότυπο. Συμφώνα με τον Spencer, η προσθήκη του περιστρεφόμενου κουμπιού θα είχε το κόστος του ενός δολαρίου ανά κονσόλα, πράγμα που σε έναν απλό παρατηρητή φαινόταν καλή επένδυση από τη Microsoft.

Παρόλα αυτά ένα μέλος της ομάδας σχεδιασμού έκανε μία δήλωση σε ένα meeting που άλλαξε την γνώμη του Spencer: Υπάρχει μία περίπτωση να πουλήσουμε 100 εκατομμύρια από αυτά. Έτσι ένα πρόβλημα του ενός δολαρίου, έγινε ξαφνικά ένα πρόβλημα 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον ο Spencer πρόσθεσε ότι ένα τέτοιο κουμπί ήταν κάτι που θα μπορούσε να δυσλειτουργήσει, οπότε να μειονεκτήματα ήταν περισσότερα από τα πλεονεκτήματα.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του δημιουργού του Xbox και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification